אני צריכה עזרה בבקשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבוע אחרי הביוץ התחילו לי כאביים בשדיים ובעיקר בפטמות וכמה ימים אחרי זה התחילו לי בחילות קלות בכל פעם שאכלתי ואז גם איחר לי המחזור המחזור בארבע ימים והבדיקת הריון יצאה שלילית ועכשיו קיבלתי מחזור על הבוקר עם כאבים חזקים ודימום שהתחיל בכתם חום ופתאום התחזק מאוד והכאבים לא פוסקים...אני רוצה לציין שאני לא סובלת מכאבים חזקים במחזור בדרך כלל וגם המחזור שלי סדיר בדרך כלל.
    אז למה זה?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה