פונה לפה כי אולי מישהי כאן תוכל לעזור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,
    בעלי עובר תהליך של התחזקות. אני חילונית גמורה.
    אנחנו נשואים כבר אי- אלו שנים באושר ועושר עם שני בנדיטים חמודים.
    היות והוא עובר תהליך התחזקות הקשר שלנו עובר טלטלה. הגענו להסכמה בכל הנקודות ואני חושבת ומאמינה שאנחנו בנקודת איזון לא רעה הבעיה היחידה נותרה נושא ה"מקווה".
    אני לא רוצה לטבול מכל מיני סיבות העיקרית שבהן שאני מרגישה בכך כפייה על גופי במשהו שאינני מאמינה בו.
    מעבר לכך עשיתי נסיון אחד ואחר כך הרגשתחי כל כך רע שאני לא בטוחה שבא לי לחזור ולנסות שוב...(הקאתי את נשמתי מחוץ למקווה ובעקבות הטבילה עצמה נגרם לי כאב גב שטרם עבר- כי ביקשו ממני לקפוץ בתוך המקווה ) עכשיו השאלה מה עושים?
    הרי כל זמן שאני לא טובלת הוא לא יכול לקיים איתי יחסי אישות. ואני מרגישה נקיפות מצפון שלא לדבר על זה שהדבר מביא לי לבכי תמרורים.
    המון תודה מראש,
    keepsmile
4 תגובות
עמוד 1
  • בס"ד

נשמה תחליפי מקווה ברוורר שאיפה שהיית החוייה לא עשתה לך טוב אני טובלת כל חודש ומלא חילוניות טובלות וההרגשה היא אלוהית השאלה מי הבלנית שמקבלת את פנייך ואני ממש לא קופצת במקווה מקווה שתעברי חוייה מתקנת

• בס"ד

דרך אגב מאמי אני חוזרת בתשובה כבר 12 שנה בעלי לא שומר שבת כיום ואנחנו מכבדים אחד את השנייה ובבית ליד הילדים הוא מכבד וחשוב לו שיגדלו לערכים אבל הכל בדרך ארץ ובאהבה
    וקורה שלפעמים חוזרי תשובה קצת מאבדים תראש מקווה זה הדבר הכיי חשוב בכל בית יהודי לא רק בבית דתי אבללל אפשר לעשות מזה הדבר המדהים ביותר לזוגיות ואני בחם ובאהבה אומרת לך תנסי מקווה אחר ותנסי לדבר עם חוזרת תשובה שטובלת שתמליץ לך לאן ללכת
    ה' יצליח לכם

• זהו שאני לא מכירה כאלו. ואני ממש מפחדת לספר לחברות
    מה גם שרובן לא נשואות ואלו שכן לא גרות בארץ.
    אנחנו מפ"ת מכירה משהו נורמלי באיזור?
  • בס"ד

לשמחתך במקור אני מפ"ת אבל כיום גרה ליד חיפה
    יש מקווה בשכונת שערייה הוא היחיד תחפשי באינטרנט אבל אני אבדוק אם חברה שטובלת לגבי המלצה היא עצמה חוזרת תשובה לגבי שערייה אני יודעת שממש בסדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה