התייעצות... בעלי לא מעוניין בילד שלישי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,
    יש לי מחלוקת מול בעלי ואשמח לקבל את עצתכן.
    אני בת 36 ובעלי בן 40 ולנו שני ילדים (7,4).
    הריון ראשון ספונטני, הריון שני עם הזרעות לאחר שנה של ניסיונות.
    אני מאוד רוצה ילד שלישי! מאוד!! ובעלי כלל לא בעניין.
    בשנה האחרונה דיברתי על כך עם בעלי ואף אמרתי שנדחה את ההריון עד שנחזור מטיול שתכננו שנה מראש.
    לפני כחודש חזרנו ואני הפסקתי גלולות.
    שלשום קיבלתי מחזור וכאשר אמרתי לבעלי הוספתי בסוף משפט "אוף באסה". ואז שוב התחלנו להתווכח על נושא ילד נוסף.
    דיברנו בכר מספר פעמים על הנואש ובכל פעם עמדתנו שונה.
    אני מצידי מבהירה כמה זה חשוב ועקרוני עבורי (אני מאוד אוהבת ילדים, תמיד חלמתי על משפחה גדולה ולאור חוויות שחווינו בעבר הבהרתי מדוע כל כך חשוב שיהיו עוד ילדים עוד אחים).
    לטענת בעלי אין לו כוחות לזה.. וזה יהיה לנו קשה כלכלית.
    אני ובעלי מאוד חלוקים בדעתנו.
    אני יודעת שאני לא יכולה לכפות על בעלי ילד נוסף... ויותר מזה אני רוצה שזה יהיה ברצון ובשיתוף של שנינו וחלילה שלא יפגע בזוגיות שלנו.

אני ממש אשמח לשמוע וכל עיצה / הארה תתקבל בברכה...
    רק אל תשכחנה : אני בת 36, שינינו די מאותגרים מבחינת פוריות... ואני כל כך רוצה עוד ילד/ה!!
    תודה רבה למי שקראה
    ומי שעונה לי בכלל... תודה רבה

לילך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה