שבוע 6 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום , פעם ראשונה שלי בפורומים כאלו .
    יש לי בבית ילדה מתוקה הריון תקין , נכנסתי להריון שני ובשבוע 8 לאחר שנצפה דופק הרופא אמר כי אין דופק ועברתי טיפול בציטוטק שלבסוף הסתיים בגרידה.
    לפני חודשיים וחצי כל התהליך הסתיים , לפני שבועיים עשיתי בדיקת הריון ביתית ונראה 2 פסים בחמישי ניגשתי לרופא נשים אשר ראה שק הריון ואת הנוזל ללא דופק אמר לחזור בעוד 10 ימים לאולטראסאונד אתמול היה לי הפרשה קלה ואני ממש בלחץ ...
    מתלבטת אם יש צורך ללכת למיון או לעשות מחר בדיקת דם לבטא??
1 תגובות
עמוד 1
  • הפרשה לא מסמנת על סיום הריון, ברוב הפעמים זה חלק מהתפתחות הריון תקין.
    עברת הריון אחד שהסתיים בידיים מלאות, תאמיני שהכל בסדר, אין לך מה להלחץ. ב״ה תגיעי לבדיקה הבאה ויהיה דופק. זה טבעי להיות חרדים אחרי חוויה כזאת, יש תמימות גדולה בהריון ראשון שאי אפשר לשחזר אבל הכל יהיה בסדר. העובדה שהצליח פעם אחת מעידה בהכרח שיצליח שוב.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה