ציסטה בשחלה הימנית וכניסה להריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם,
    הפסקתי לקחת גלולות בסוף חודש מאי 2017 לאחר שנה וחצי של שימוש בגלולות.
    אני ובעלי מנסים כבר 4 חודשים להיכנס להריון אך עדיין לא נקלטנו לצערנו.

לפני שבועיים הלכתי לבדיקה אצל רופא נשים ועשה לי בדיקת פאפ, לקח דגימה וראה באולטראסאונד ששחלה ימנית מוגדלת במקצת משחלה שמאלית ושהוא מבחין בציסטה קטנה.
    בנוסף ציין שרואים שהיה ביוץ מהשחלה הימנית (שזה טוב), שאל אם המחזור שלי סדיר (אמרתי לו שכן, כל 28 יום קבוע, כנראה חשש משחלות פולציסטיות וגם ע"מ לוודא מתי הביוץ שלי).
    הוא אמר שהציסטה תעבור תוך מחזור אחד או שניים ושאחזור אליו עוד חודשיים.
    המחזור כבר הגיע אתמול למרות שקיוויתי שאקלט.

השאלה שלי היא:
    האם ציטסה אכן עוברת בעצמה עם המחזור?
    האם בעצם הציסטה היא זו שמפריעה להיקלט?
    (אני יודעת מתי הביוץ שלי אך עדיין לא נקלט)

אודה לתשובתכם בהקדם.
1 תגובות
עמוד 1
  • היי,
    אני יודעת מהנסיון שלי (היה לי גם ציסטה לפני חצי שנה בערך) שציסטה זה דבר מאד מאד נפוץ בנשים בגיל הפוריות, וכמו שהרופא אמר- זה בדרך כלל עובר לבד תוך כמה שבועות, במיוחד שהיא קטנה...
    זה בדרך כלל לא אמור להפריע להיכנס להריון, כי: 1. אמרת שהציסטה קטנה- לא בהכרח שהיא חוסמת את המעבר בשחלה ובחצוצרה 2. הביוץ יכול להיות גם מהשחלה והחצוצרה השמאלית.
    אני נכנסתי להריון חודשיים אחרי שראו אצלי ציסטה גדולה
    בכל מקרה, אם מתחילים לך כאבים חזקים בבטן התחתונה כדאי ללכת להיבדק (זה לא אמור לקרות).

בהצלחה רבה, ובשורות טובות!

איושקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה