עזרה דחוף!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בשבוע 8+4ימים ביומיים האחרונים אני מרגישה ממש חולשה וכתמים חומים שהתחילו להופיע מדי פעם.
    הלכתי לרופאת נשים היא בדקה ואמרה שהכל בסדר וראתה שיש דופק ואמרה לנוח ולא לעשות מאמץ פיזי.
    אבל הכתמים ממשיכים להופיע וזה ממש מלחיץ אותי שאולי משהו לא בסדר..זה קרה פעם למישהי ?
2 תגובות
עמוד 1
  • קרה בהחלט
    זה קרה לי ב- 2 הריונות, שהסתיימו בטוב עם תינוקות נפלאים.
    כתמים בשליש הראשון הם תופעה נפוצה, קורה בכ- 30% מההריונות.
    יש ללכת לבדיקה כשזה מתרחש, אז עשית מצויין.
    זה יכול להיות לגמרי חסר- משמעות, אבל גם עלול לרמז על כל מיני דברים (לדוגמא: שלית פתח, המטומה וכו').
    אם הדימום מתגבר (לי אמרו פעם במיון: כשיש כמות של כפית דם) או אם יש כאבים חזקים, לכי לבדיקה בזריזות או תפני לבית- חולים.
    בינתיים אין מה לעשות רק לשמוע להוראת הרופאה שלך...
    בשורות טובות מותק
    ותרגישי טוב

איושקה
  • תודה רבה!!????
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה