דימום בהיריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זה נושא שמפחיד את כולן ובצדק. למען האמת אני רוצה להרגיע הרבה נשים שכרגע בהיריון שחוות דימום בתחילת ההיריון . אני אמא ל2 ילדים מופלאים . בת ובן . בהיריון הראשון לאחר שעשיתי הפריה והוחזר לי 2 עוברים . עשיתי בדיקה והופ יצא חיובי , כל כך שמחתי עד שאחרי שבוע קמתי ב4 לפנות בוקר עם כאבים חזקים ... אני נכנסת לשירותים ואני רואה דם אדום אדום . הערתי את בעלי אמרתי לוווו מהרררר לבית חולים . הלכנו המתנו איזה 4 שעות מורטות עצבים ונכנסו לבדיקה , היא אומרת לי יש שק היריון עדין לא רואים דופק , אמרה לי בואי נחכה ואז שאלה כמה שאלות ואז בשחרור היא רושמת " הפלה מאיימת" לא באמת הבנתי למה הכוונה .. אז אני הולכת להפיל או לא?? ואז הדם נעצר ושוב חזר .. ובמשך 3 חודשים היה יורד לי דם פעם בשבוע לפחות . כל פעם כשהיתי רואה דם היתי בוכה .. ריצות למיון . ובסןף נולדה הבת שלי שהיא היום תודה לאל בריאה ושלמה . בהיריון השני גם שם הוחזר לי 2 עוברים .. עשיתי בדיקה יצא חיובי . בהיריון הזה לא היה לי בכלל דימום ואז יום אחד אני חוזרת הבייתה מהעבודה עם כאבים חזקים נכנסת לשירותים רואה גןשים של דם ... שוב רצנו לבית חולים .. שוב הפלה מאיימת . נחתי שבוע במיטה הלכתי אחרי שבוע לבדיקה אומרים יש דופק . אפילו יש לך2 שקים , חזרתי אמרתי לבעלי ... יש לנו תאומים!!!! כל כך שמחנו .. אחרי שבוע שוב בדיקה .. הרופא מסתכל .. " זה נפל" . חשכו עיניי לא האמנתי.. הרי רק לפני שבוע אמרתם לי יש דופק ועוד 2 שקים ... לא הבנתי מה קורה אמרתי בטח הרופא דפוק . נכנסתי לרופא אחר הסברתי לו מה קרה לי . ואז הוא אומר הרופא צדק .. יש לך שאריות.. מרוב ההלם לא הצלחתי לשים את הנעליים והלכתי עם חצי רגל בחוץ . ובכיתי ממש התאבלתי . אמרתי לבעלי אני לא רוצה להיכנס להיריון עכשיו .. אני לא מוכנה נפשית לזה . אחרי שנה מההפלה הוחזרו לי שוב 2 עוברים , נקלט אחד , בבדיקה יצא חיובי אך גם פה כמו בהיריון הראשון ירד לי דם ... הפעם בכמויות מטורפות .. חששתי לא רציתי להיקשר להיריון כדי לא להתאכזב .. היתי חולמת בלילה וקמה בבהלה ורצה לשירותים לבדוק אם יש דימום ... היתי מאןד חרדה והיתי בוכה המוןןן ... אך לשמחתי כמו בהיריון הראשון זה צלח .. נולד לי בן וגם הוא בריא ושלם . אני חייבת להגיד שהיתי נכנסת המון לפה .. והיו סיפורים של נשים שעודדו אותי ורציתי לשתף את הסיפור שלי שיתן תקווה להמון נשים שחוששות ומפחדות מדימום .. מה שאני רוצה להגיד שלא כל דימום זה הפלה לפעמים ככה הגוף שלנו " מקבל" את ההיריון , ולפעמים היריון שאין לו שום "סימנים" קודמים יכול להסתיים בהפלה . בשורות טובות לכולן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה