בנווותת יקרות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי יקרות , אני בשבוע 8 שנראה כמו 6.5/7 , הייתי בבדיקה לפני שבועיים והרופא לא ראה עובר וגם לא דופק ... אתמול אחרי שבועיים של מתח שוב בדיקת אולטרסאונד ,אני עומדת להתעלף על הכיסא , הרופא אומר לי ...אני רואה עובר....( מה שלא היה פעם קודמת).. אבל ללא דופק. הגרגר אורז מלפני שבועיים דגל מאוד . אז שאלתי אם מהפעם שלפני שבועיים עד היום גדל לקוטב עוברי אז היה אז דופק שלא ראינו , אמר לי שכן שהיה וכנראה נגמר. אמר שהוא מצטער והפנה אותי לבדיקה נוספת בבית חולים לפני החלטה מה עושים , ואמר אולי נתבדה אולי כן מישהו אחר ימצא דופק ....אבל אל תהיי אופטימית מידי , כנראה שלא. חזרתי הביתה לא ממש שלמה עם הדברים , החלטתי לחכות כמה ימים ולבדוק מה אני עושה. בלילה התחילו לי כאבים ברחם ממש כמו כאבי מחזור ( שבדך כלל אין לי)....הם נרגעו , ציפיתי להתחלת דימום ולהפתעתי שום דימום בינתיים. מה יכול להיות שאתבדה ???יכול להיות שהמתח שאני שרויה בו מדבר דרכי? באינגסטינט שלי אני מרגישה שיכולה להיות לי הפתעה .....לא יודעת ...מה אתן אומרות ?????
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה