שק ללא עובר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בוקר טוב.
    אני היום בשבוע 7. הבדיקה הראשונה שלי הייתה בשבוע 5 פלוס 5 ימים , וראו שק אך אמרו לי לבוא שבוע לאחר מכן כדי לראות דופק. הגעתי בשבוע 6 פלוס 5 יש שק שמתפתח אך ללא דופק עדין. הרופאה אמרה לשבוע שוב השבוע ובמידה ולא יהיה דופק זה להפיל. עברתי כבר הפלות ואני ממש מפחדת לעבור את זה שוב. קראתי בפורומים שלפעמים חישוב לא נכון יכול לגרום לזה, כי העובר עוד לא התפתח וזה שבוע מוקדם מדי. עדיף ללכת השבוע שוב? שאהיה 7 פלוס 5 או לחכות לשבוע 8? האם זה קרה למישהי? תודה לכל העונות
2 תגובות
עמוד 1
  • אצל הבכור שלי הלחיצו אותי, כשהגעתי בשבוע שישי ןלא מצאו דופק. אמרו לי לחכות שבועיים, שבועיים של חששות שלאחריהן ראו דופק של עובר מתוק ומקסים שגדל להיות היום ילד נבון ויפה ואח מדהים לאחיו הצעירים.
    בהיריונות שלאחר מכן ראו אמלי דופק כבר מסוף השבוע החמישי.
    בהצלחה בעוד שבוע בבדיקת הדופק?
    מחזיקה לך אצבעות?
  • תודה רבה לך . יש לי ילד בן 5 וחצי ועברתי כמה הפלות. ממש הלחיצו אותי שאם יש שק בלי דופק זה כנראה שהעובר לא התפתח. אני אחכה לשבןע הבא לבידקה שאהיה לפחות שבוע 8 כי אני ממש חוששת לדעת אם משהו באמת לא בסדר.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה