מנסה להיכנס להריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות יקרות!
    מנסה חודש ראשון להיכנס להיריון אחרי שימוש ממושך בגלולות. קניתי בדיקות ביוץ וכשהוא הופיע קיימנו יחסים גם לפניו, בביוץ עצמו ויום אחרי.
    היו לי כאבים חזקים יום אחד בצד ימין בבטן התחתונה וחוץ מזה אין סימן מובהק להריון.
    סקרנית מאוד אמורה לקבל מחזור ב26 לחודש (אמן שלא אקבל!)ובעזרת השם אקלט.
    יש דרך לדעת ולא בבדיקת הריון? זה מוקדם מדי לבדוק ואני מפחדת להתאכזב... עזרתכן
5 תגובות
עמוד 1
  • בבקשה תגיבו..
  • נראה לי שהפורום הזה לא כל כך פעיל חח
    אין בעיקרון דרך לדעת לפני שעובר שבוע-10 ימים לפחות, ואז אפשר לעשות בדיקת הריון ביתית, ולפעמים גם זה מוקדם מידי..
    מקווה שתצליחי! ילד ראשון?

• היי שני יקרה!
    תודה רבה שענית.
    אכן ילד ראשון בע״ה מתפללת שאצליח החודש.
    עברו 11 ימים מהביוץ מקווה שלא יגיע המחזור במתח רוצה לדעת כבר ????
  • כן זה מותח, אפשר לעשות בדיקת הריון ביתית. מה יצא??
  • תלוי גם בבדיקת הריון שאת בוחרת להשתמש בה. גם אצלי בדיוק עברו 11 ימים מתה כבר לבדוק חח
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה