שלום בנות, חדשה פה. תעודדו אותי קצת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני שנתיים נולד לי בן מivf שישי. הוחזרו 3 עוברים(בשאר הטיפולים הוחזרו 2 כל פעם) זה גם היה אצל רופא אחר אחרי הפסקה קצרה(מוקפאים שהעברתי מהבית חולים הקודם לבית חולים של הרופא המטפל החדש שבחרתי בזמנו-הורוביץ).
    אתמול עשיתי החזרת עוברים, הפעם בחרתי כבר מראש 3,טריים.נתמכת בתרסיס אף הזה, שכחתי את שמו ואמורה להזריק אוביטרל יום א'.
    השאלה שלי היא האם יש פה מישהי שנכנסה להריון עם כל הלחץ של טיפול בילד קטן, כל היום על הרגליים פעילה?
    תודה לעונות
2 תגובות
עמוד 1
  • שכחתי לציין גם מזריקה קלקסן מאז ההחזרה כי זה עבד פעם קודמת..
  • לא הייתי במצב דומה. אבל אנחנו בנויות גם פיזית וגם נפשית, כנשים, לעשות הרבה דברים במקביל. גם כאלה שמכבידים על הגוף וגם כאלה שמכבידים על הנפש ובעודנו בהריון.

אם את רוצה להיות רגועה, תמקדי עצמך רק בטיפול בבייבי ובעצמך. הבית יכול לחכות קצת וגם הסירים. אפשר קצת לחיות על קפואים וטייק אאוט, אפשר גם להאציל סמכויות לבעל. ככה יישמר איזון בין פעילות, לבין רוגע.

בהצלחה ובע"ה בקרוב, בידיים מלאות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה