דימום קצת מוזר וקצר- אשמח לשמוע דעות מנוסות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן,
    לפני כמה ימים התחיל לי דימום ממש קל שהרגיש כמו תחילת מחזור ואז תוך בערך 24 שעות הוא פסק כאילו לא היה. על התחתונים היה פס דק של דימום בצבע אדום כהה/ חום
    קצת רקע:
    הייתי בערך 7 שנים על גלולות והפסקתי אותן בערך בספטמבר / אוקטובר
    בחודש השני/ שלישי לאחר הפסקת הגלולות כבר התחלתי להרגיש תסמיני מחזור כמעט כמו בתקופה לפני נטילת הגלולות (הרבה דימום יחסית עם כאבי בטן חזקים).
    קיימנו במשך כמה חודשים יחסים בו בן הזוג גמר רק בתוך הקונדום אך טרם לבישת הקונדום קיימנו יחסים לא מוגנים אך כאמור לא התבצעה שפיכה.
    לא סבלתי בעבר מדימום בין מחזורי.

מה דעתכן המנוסה?
2 תגובות
עמוד 1
  • ביחסי מין לא מוגנים בהחלט ניתן להכנס להריון, יכול להיות שזה דימום השתרשות של הריון ויכול להיות שזה לא ותקבלי וסת בעוד כמה ימים. הייתי ממתינה בסבלנות.
  • לי היה דימום קל 4 ימים לפני המחזור ולמחרת זה הפסיק..
    מסתבר שהיה השתרשות..ככה ידעתי שאני בהריון...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה