אני בלחץ!! צריכה עזרה ממישהי שיודעת... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי...
    חיכיתי המון זמן להכנס להריון וברוך ה לפני חודשיים נכנסתי.
    יש לי כמה דברים שמטרידים אותי נורא.ולא יכולה כ"כ להתייעץ עם הסביבה שבלחץ ממש ומלחיצים אותי יותר כי מפחדים שההריון לא יצלח.
    יש לי כמה שאלות:
    הבטן שלי ממש גדולה אני נראת בחודש חמישי ורק עכשיו אני מתחילה שלישי...אני לא מזהה את עצמי במראה...אין לי מושג איך היא גדלה ככה...
    זה מלחיץ אותי שמשהו לא בסדר...
    דבר שני...אני מרגישה מצוין.אין לי בחילות או משהו מיוחד.בשבוע הראשון היו סחרחורות אבל עכשיו אני מרגישה בסדר גמור.כולם מלחיצים אותי שאני אמורה להרגיש רע ואני לאדעת מה לעשות. ????
    בהתחלה כן הרגשתי רע אבל עכשיו אני מרגישה מצוין.וזה מלחיץ אותי מאד??
    ועוד משהו...אתמול בלילה שניגבתי ראיתי נקודת דם חומה לא אדומה יחד עם הפרשה שקופה(סליחה ממש על הפירוט..)וממש קטנה...זה מסוכן?יכול להיות שזה הפלה ולכן אני מרגישה טוב?
    אני ממש בחרדות שאולי חס וחלילה קרה משהו.
    לפני שבוע הייתי באולטרסאונד והכל היה בסדר..
    אני לאדעת מה לעשות כבר.אני משתגעת!!!
    מישהי מכירה/ יודעת?????
2 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל מזל טוב ואני מבינה את הלחץ שלך.
    לפני שבוע היית באולטרסאונד והכל טוב. אז הכי חשוב זה תרגיעי את עצמך ופשוט תנסי להנות מזה שאת בהריון סוף סוף .
    תהיי אופטימית תקווי לטוב ותתפללי שהכל יעבור בשלום. ואני בטוחה שהכל יסתדר לטובה. ונישמע בשורות טובות.
    בהצלחה??
  • חוץ מזה גם אני עכשיו נכנסת לשלישי...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה