בדיקת הריון חיובית פס חלש מאוד ,יום למחרת פס יותר - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בננות , אני חדשה פה ואני חייבת עזרה אולי למישהי קרה . אני ובעלי מנסים להכנס להריון וזה החודש הראשון שניסינו ,יש לי מחזור לא סדיר (בעליל) יש פעמים (חודשים) שלא מופיע לי מחזור בכלל . כיוון שהאיחור בשבילי זה משהו שלא גורם אצלי לנורה אדומה , אז לא חיכיתי לאיחור. מה שכן אתמול בערך ב11:30 בלילה (אחרי מלא בדיקות שיצאו שליליות) יצאה לי בדיקה חיובית עם פס מאוד מאוד בהיר אך כן אפשר לראותו , שמחתי ממש ורציתי לבדוק למחרת עם הפיפי של הבוקר .אך ברגע שבדקתי בבוקר ב6:30 התוצאה נראית שלילית (עדיין יש פס שבקושי ניתן לראותו אך הוא שם רק אם מסתכלים ממש ממש מקרוב ) מה זה אומר ? לחכות עוד כמה ימים ? יש לי תור לבדיקת דם רק עוד שבוע (אני נורא מפחדת להתאכזב ואני יודעת שזה רק החודש הראשון ואין לי כלכך למה לצפות בחודש הראשון ) אשמח לעזרה למי שיודעת וקרה לה אולי משהו דומה . אני מפחדת שזה הריון כימי. תודה לעוזרות