חדשה פה ואשמח לעצתכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קוראת אותכן הרבה אבל אף פעם לא כותבת:) שמחה לקרוא על ההצלחות שלכן!
    אשמח אם תוכלו לייעץ לי מניסיונכן.
    מנסה להיכנס להיריון שלישי, בת 39 (לחוצה מהגיל בצורה היסטרית ויודעת שזה בטח לא ממש עוזר...) המחזור האחרון שלי היה מוזר, קצת חזק מהרגיל ואחריו כמה ימים של כתמים חומים. השלמתי עם זה שהוא הגיע וחיכיתי לביוץ הבא, הוא לא הגיע... ביום ה20 הבדיקות ביוץ היתה חיובית אבל ללא הפרשות, היא נשארה חיובית למשך 10 ימים. הייתי בטוחה כבר שזה היריון שהתחיל במחזור (הבנתי שיש מקרים כאלו) אבל בדיקת היריון יצאה שלילית. לחוצה כל כך ולא מבינה להיכן נעלם הביוץ שלי. קרה למישהי? בדיקת ביוץ חיובית למשך כמה ימים?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה