איחור של כמעט 5 ימים ו-2 בדיקות הריון שליליות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן,
    אני מקבלת מחזור כל 23 יום, היום זה היום הרביעי לאיחור.
    הייתה אמורה לקבל ביום ראשון מחזור ב-6.5.18. כבר ביום חמישי לפניכן ( משמע ב3.5.18), התחילו לי כאבי מחזור - אמרתי לעצמי שזה לגיטמי.. אז ככה עברו הימים, חמישי, שישי, שבת, ראשון, שני, שלישי והיום כבר יום רביעי ( כמעט חמישי) ואין זכר למחזור.
    עד יום שני עוד היו לי כאבי מחזור וגם אותם כבר אין לי, והמחזור עדיין לא הגיע.
    מדי פעם בניגוב אני רואה הפרשות שקופות כאלה כמו שרואים בביוץ וזהו...
    עשיתי אתמול בערב בדיקת הריון- יצא שלילי מובהק
    עשיתי היום בבוקר עם השתן הראשון בדיקת הריון- יצא שלילי מבוהק
    *שאני אומרת מבוהק אני מתכוונת לכך שהיה פס אחד אדום וברור ללא פס נוסף*
    בכל מקרה יש לי ביום ראשון בדיקת דם להריון - שזה כבר יהיה היום ה-8 למחזור אם עד אז אני לא אקבל.
    אבל אחרי שראתי בפורום הזה 60000 הודעות, של בנות שאיחר להן ב4,5,6,9 יום ועדיין הבדיקת דם יצאה שלילית אני כבר לא יודעת אם ללכת או לחכות שיעברו 14 יום לאיחור.

מה אומרות????

עשיתי אתמול
5 תגובות
עמוד 1
  • לפני חודשיים המחזור שלי איחר במלא, עשיתי מלא בדיקות , הלכתי לרופא וכלום בסוף הוא הגיע אחרי 45 יום!!
    בחודש אחרי אמרתי שאני אחכה ולא אעשה בדיקות עד איחור משמעותי ואז עשיתי לפני מה שתכננתי והופ יום אחרי המחזור הגיע.
    האכזבות קשות יותר מההמתנה, איחור של שבוע זה משהו בקטנה (לפי דעתי) ואני אישית הייתי מחכה עוד.
    החודש אני מחכה יפה מאוד ואעשה בדיקה אחרי שיעבורו 45 יום מהמחזור בראשון.
    מה הלחץ לגלות עכשיו וסתם להתאכזב או להלחץ?
    דרך אגב היום לי את אותם סימנים כמוך של ההפרשות והכאבי מחזור, אני כל יום חושבת שהמחזור יגיע והוא לא (לבינתיים לפחות)
    מחזיקה לך אצבעות, אני ממליצה לדחות את הבדיקת דם וסתם בכלליות, בימנו הבדיקות הביתיות מאוד אמינות ואם הם אומרים לא אז 99% שזה לא ובדיקת דם לא תשנה את העובדה הזו.
  • לצערי היום בבוקר המחזור הגיע.
    הוא גם הגיע בכאבים בלתי נסבלים ( מה שלא קורה בדרך כלל) והפרשות שחורות ומוזרות( גם זה לא קורה).
    אקח לתשומת ליבי מה שרשמת לגבי האיחור...
    פשוט המחזור מגיע לי אחרי 23 יום.
    עכשיו הוא הגיע אחרי 28, בגלל זה חשבתי שיש הריון.
  • היי
    זה משהו שקרה לי בחודש הקודם אין יותר מאכזב מזה אך שמעתי כשיש איחור הגוף מכין את עצמו להריון . כך שזה גם בשורות טובות ובעה בחודש הבא תקלטי:)
  • אמן!
    מאחלת לכולנו ??
    אשכרה לא אכלתי סלמון נא ולקחתי אקמול ולא אופטלגין כי חשבתי שאני בהריון
  • אמן!
    מאחלת לכולנו ??
    אשכרה לא אכלתי סלמון נא ולקחתי אקמול ולא אופטלגין כי חשבתי שאני בהריון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה