שלום לכולן חדשה כאן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מנסים להיכנס להריון כבר שנה.. מחזור לא תמיד סדיר. אחרון היה ב25/4 וביוץ היה ביום רביעי האחרון לפי הפרשה צמיגית וכאבי צד חדים. קיימנו יחסים יום כן יום לא. משבת היו הפרשות ממש מלאות .. האם החודש הזה יש מצב או שאבוד? מתוסכלת כבר. ואני ממש בלחץ ואני יודעת שזה לא יעבוד אם אני בלחץ. אבל לא יכולה להירגע. יש לציין שיש לי שתי בננות מהממות.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה