שבוע 6 ו 6 ימים באולטרהסאונד בטן ראו רק שק היריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי זה הריון שני שלי הראשון הפסיק להתפתח בשבוע 6 אחרי שראו דופק והדופק הפסיק. עבקתי הפלה טבעית ואז עשו לי גרידה כדי לעצור את הדמום זה היה בינואר.
    עכשיו נקלטתי להריון המחזור האחרון ב 4.04 בבדיקת הבטא הייתה עלייה יפה ביצעתי ביום חמישי ואתמול הרופא אמרה לי שהעלייה תקינה, היום באולטרהסאונד בטן ראו שק הריון קטן ולא מתאים לשבוע 6, הרופא לא התן לי סיכוי טוב להמשך ההריון ביקש ממני לחזור עוד שבוע. בנות מה אני צריכה לעשות למישהי היה ניסיון דומה?
2 תגובות
עמוד 1
  • הי,
    אין הרבה מה לעשות חוץ מלחכות לשבוע 8 ולבדוק שוב. בנוסף, באולטרסאונד בטן בשבוע כל כך מוקדם לא רואים טוב. לא הייתי ישר נלחצת, צריך לחכות כמה שזה קשה.
    יש לך אולי תופעות אחרות של הריון כמו בחילות, הקאות, זה יכול להרגיע, למרות שלא לכולן יש.
    אני עברתי הפלה טבעית בהריון הראשון, השני היה תקין וחיכיתי בסבלנות לשבוע 8 לבדוק דופק, כי לא הסכמתי לעשות US וגינלי, רק על הבטן. תני לזה זמן.

מאחלת הריון תקין!
  • היי,
    עברתי מקרה דומה.
    בד"כ אומרים לחזור בשבוע 8.
    לא תמיד רואים דופק בשבוע 6 ולא תמיד שבוע ההריון הוא באמת נכון זה תלוי לפעמים במועד הביוץ שלך.
    תהיי רגועה..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה