מודאגת.. הריון צעיר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם :)
    אני כותבת את ההודעה בלחץ ובכי..
    מקווה שתגידו לי אם יש על מה ומה לדעתכן ניתן לעשות..
    המחזור האחרון שלי היה ב13.04.
    אני לאחר סבב אחד של כדורי איקקלומין.
    לאחר יומיים איחור הופיע פס בהיר.
    בבדיקת בטא יצא 55.
    חיכיתי שבוע וקצת בהמלצת הרופא וניגשתי ל2 בדיקות בטא נוספות בשני ורביעי. יצא ביום שני שעבר 1100.
    ביום רביעי שעבר יצא 3000. הרופא ביקש לבוא לראות דופק היום. (בחישוב מהיר אם הכל תקין אמור להיות מעל 10 אלף)
    היום שהגעתי לרופא הוא לא ראה אפילו שק הריון..
    שלא נדבר על עובר..
    הוא אמר שכנראה לא נקלטתי ושהבטא כנראה ירדה והמליץ ללכת עוד שבוע לus ואגינלי.
    האמת אני בהיסטריה. חיכיתי להריון הזה מעל לשנה.. ועד שסופסוף ניצנים חיובים, זה נעלם..
    הוא גם לא נתן לי שבב של תקווה. הוא אמר שאין שום שק. זה יכול לקרות? שמרביעי שיצא 3000 עד ראשון השק נעלם? מילא כלום בתוך השק.. אבל שק שלא קיים?
    מה עושים? מישהי נתקלה?
    כרגע אין לי תופעות לוואי + אין גם מחזור...
    אשמח להתייעצות
1 תגובות
עמוד 1
  • היי נופר, האמת שלא נתקלתי בכזה דבר אבל בכל זאת רציתי להגיב לך כדי לעודד אותך כמו שהייתי רוצה שיעודדו אותי..
    אני אמנם צעירה ואפילו אין לי שנה לנישואים אבל הספקתי לעבור הרבה.
    עברתי הפלה בשבוע 10 כשהעובר היה תואם ל6 ולא התפתח מאז.. תקופה נורא קשה במיוחד כשזה הריון ראשון וכל כך חיכיתי להיכנס שוב למלא את החלל הזה שבי ולא יכלתי כי הייתי חייבת למנוע עברתי ישר אחרי ההפלה ניתוח לפרוסקופיה(הסרת ציסטה מהשחלה) ועוד תקופה לא קלה ברוך השם .
    ועברו מאז הפסקת המניעה 3 חודשים והלכתי לרופאה ואמרתי לה אם יש לי בעיה ולמה אני לא נקלטת כי הקלטתי פעם קודמת מהר ,והיא אמרה לי שאני לא צקיכה לדאוג וזה מובן כי הגוף שלי עבר טראומה גם הפלה וגם ניתוח והוא מתאושש. וגם עצם המחשבה והרצון מפעיל לחץ נפשי היא אמרה לי לשחרר וזה יבוא ואני לא הבנתי איך אפשר לשחרר שאת רוצה משהו ככ שאת איבדת משהו ככ יקר שרצית וציפית וכל וסת בכי כאילו אני עוסקת הפלה מחדש ..אבל לקחתי את העצה שלה וניסיתי .בעלי סגר לנו חופשה כדי לנסות לנתק את המחשבה. ולמרות שלא הקלטתי ישר אחכ אבל בסוף זה קרה ברוך השם אני עוד ממש בהתחלה ואני עם המון פחדים אבל אני ככ שמחה ברוך השם ומודה להשם ומתפללת שהפעם הכל ילך תקין.
    מה שאני רוצה להגיד לך זה שבעזרת השם זה יגיע ואני מבינה את הכאב שלך את הכאב של האכזבה, הסבל בהמתנה אבל זה יבוא תנסי לחשוב עליך על בעלך על הביחד שלכם ולא רק על להיות יחד בשביל הרצון שיהיה ילד וזה יבוא בעזרת השם במהרה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה