איחור במחזור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום
    המחזור שלי מאיר ביומיים. אני מרגישה קצת בחילות ועייפות. עשיתי בדיקה ביתית יצא שלילי.
    יכול להיות שבדקתי מוקדם מדי?
    תודה
4 תגובות
עמוד 1
  • הכל יכול להיות, זה תלוי מתי היה הביוץ שלך , לרוב ניתן לראות משבוע רביעי בבדיקות ביתיות,כמובן שהכל תלוי גם אם המחזור שלך מסודר ועוד על מיני נתונים. את יכולה לחשב בערך באיזה שבוע את עם מחשבון הריון .
  • תני זה עוד יום, ותלכי לעשות בדיקת דם..לדעתי הכי אמין וברור (הבדיקות הביתיות מאכזבות מאוד לפעמים וסתם, וכן אני מבינה את הדחף לראות את שתי הפסים המהממים האלה שם סוף סוף)
  • תודה רבה על התשובות
    המחזור שלי לא הכי סדיר לקחתי גלולות עד לפני 7 חודשים בערך והמחזור חזר לפני ארבע חודשיים, ויחסית הגיע מסודר. לפי המחשבים אני באמצע שבוע שלוש אולי זה מוקדם מדי?
    ועוד שאלה בשביל בדיקת דם צריך הפנית רופא?
    תודה רבה
  • אם המחשבון מראה לך שבוע שלישי הייתי מחכה לשבוע רביעי לפחות.
    לפי כל המאמרים שקראתי אחרי רביעי אפשר לראות בבדיקה ביתית ורק אחרי חמישי בבדיקת דם.
    אז מנסיון של מישהי אם מחזור ממש לא מסודר שכל חודש מקווה שאני בהריון כי זה כל הזמן רק מתאחר ומתאחר הייתי מחכה לשבוע חמישי לבדיקת דם.
    לגבי הפנייה אני לא יודעת כי אני תמיד בודקת בבייתי.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה