למה לבצע את בדיקת הביוץ באותה שעה בדיוק? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני לא מבינה את ההנחייה לבצע את בדיקות הביוץ באותה השעה בכל יום.
    מה הקשר בין בדיקת ביוץ אחת לשנייה?

איך ביצוע בדיקה בשעה 10:00 יכול להשפיע על תוצאות בדיקה שתערך שעתיים אחר כך ב12:00 או יום וחצי אחרי?? או שהתוצאה חיובית או שלילית.. מה זה משנה מבחינת התוצאה?

אני מעוניינת לדעת מתי בדיוק מתחיל הביוץ שלי ומעוניינת לעשות בדיקה כל 4 שעות כדי להגיע לתוצאה כמה שיותר קרובה למועד הביוץ.

אבל בהרבה מקומות כתוב שביצוע הבדיקה לא בשעות קבועות יכול להביא לתוצאה חיובית שגוייה ואני באמת לא מצליחה להבין למה..
4 תגובות
עמוד 1
  • אני בכלל לא בטוחה שזה קריטי. עליתי פעמיים על הביוץ בלי לבדוק באותן שעות.
    פעם אחת בבוקר, ופעם אחת בכלל בלילה.
  • אני דאגתי לעשות באותה שעה כי רשום, אבל היו ימים שעשיתי מאוחר יותר בערב, אני כן יכולה לומר לך שעשיתי יום אחד בשעה הרגילה שלי וזה הראה לי פס כמעט תואם לפס השני, לא כזה שקיבלתי עד אז ואז בערב ממש רציתי לבדוק שוב והיה פס חלש ממש שברור שאין אבל למחרת עשיתי בשעה הרגילה ואכן היה ביוץ!
    לכי תביני....
  • אני דאגתי לעשות באותה שעה כי רשום, אבל היו ימים שעשיתי מאוחר יותר בערב, אני כן יכולה לומר לך שעשיתי יום אחד בשעה הרגילה שלי וזה הראה לי פס כמעט תואם לפס השני, לא כזה שקיבלתי עד אז ואז בערב ממש רציתי לבדוק שוב והיה פס חלש ממש שברור שאין אבל למחרת עשיתי בשעה הרגילה ואכן היה ביוץ!
    לכי תביני....
    שלום

נראה לי חשוב כנראה בדקתי ביוצ לא באותה שעה לרוב במדיטסט בדיקה לא הצליח להראות ביוצ
  • יום למחרת הופיע לי 2 פסים זהים
    אמרו שזה לא חשוב כבר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה