בדיקת הריון שלילית - עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולם חדשה כאן!
    רציתי לשתף ולשמוע את דעתכן..
    אני ובעלי כבר מספר חודשים מנסים להיכנס להריון ללא הצלחה. המחזורים שלי סדירים וכל חודש שמתחיל הוסת הרגשת תסכול.
    החודש מאחר לי המחזור אומנם רק ביומיים אבל עשיתי 2 בדיקות ביתיות שיצאו שליליות ובינתיים בגוף יש את כל הסימנים לפני קבלת מחזור שכביכול דומים לסימנים גם לפני הריון (כואב לי החזה מאוד מאוד! היו לי כאבי גב תחתון ופצעים בפנים)..
    מתוסכלת קצת.. הבדיקות שליליות ומרגישה ששוב לא נקלטתי למרות המאמצים.
    איך יכול להיות שיש בנות שבבדיקה הביתית מקבלות תשובה חיובית עוד לפני האיחור וקראתי כאן הרבה פוסטים על בנות שהבדיקה הביתית יוצאת שלילית ועוד יש סיכוי קטן.. אני מצד אחד רוצה לקוות שאולי בכל זאת תהיה לנו הפתעה אבל.. מה אתן חושבות?
3 תגובות
עמוד 1
  • היי,
    אני עשיתי בדיקות 4 ימים לפני האיחור בדיקה שמיועדת לביצוע לפני איחור (במשך כל ארבעת הימים) וכולן יצאו שלילי...התייאשתי.. והשלמתי עם זה די מהר..ושכחתי מכל העניין
    לאחר איחור של בערך 4 ימים או יותר לא זוכרת עשיתי בדיקה נוספת ויצא פס בהיררררר ממש שהיה צריך להתאמץ לראות,
    לאחר איחור של שבועיים יצא פס כהה מאוד.
    והיו לי רק כאבי מחזור .
    אל תכנסי ללחץ, תהיי רגועה, יותר קל לגוף להיקלט כך.
    בהצלחה :)
  • זה טבעי הכאבי חזה האלה? כואב לי ברמות לא יכולה לתאר אמה החזה כואב ויש לי גם כאבי גב תחתון :(
  • בטח שטבעי,
    לא הרשתי לאף אחד להתקרב אלי,
    זה כואב מאוד!!
    אבל זה עובר.
    וגם לא בכל הריון זה כך
    אצלי זה היה ב-2 הראשונים ובשלישי כלום.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה