שלום חדשה כאן אני בת 33 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ברקע מחזור לא סדיר וגן פקטור 2, התחלתי לקיים יחסי מין ממש לא מזמן. רק שהפרטנר היה לא מתחשב. לפני 9 ימים קיימנו יחסי מין והוא עשה את זה בלי קונדום גמר בחוץ.
    הייתי צריכה לקבל ווסת ב4.7 זה מגיע לי בדכ כל 32 יום למרות שחודש שעבר זה איחר בשישה ימים.
    יש לי תופעות כמו של ווסת רק בלי ווסת כולל כאבים בשדיים, כאבי בטן חוסר תיאבון זה משהו שלא היה לי.
    עשיתי בדיקת הריון אתמול בערב יצאה שלילית. עשיתי בדיקת הריון היום בבוקר יצאו שני פסים הפס השני הוא ממש קו בהיר בקושי רואים אבל יש קו. השאלה אם זה לא מוקדם מדי רק 9 ימים אחרי היחסים. האם לעשות בדיקת דם או להמתין?
    אני ממש חוששת תודה לכולן
2 תגובות
עמוד 1
  • היי שירה אם יצאו שני פסים רוב הסיכויים שזה הריון כדי להיות בטוחה תקבעי תור לבדיקת דם בהקדם המון בהצלחה
  • היי חני עשיתי בדיקת דם אתמול יצא בטא קטן מ2 אז זה לא הריון מוזר כי הווסת שלי עדיין לא הגיעה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה