דימום בשבוע 6 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    אני נעה, בת 33, נשואה טרייה, חודש אחרי ההריון הפסקנו עם אמצעי מניעה ונקלטתי מייד, כבר שבוע לפני האיחור הראתה הבדיקה תוצאה חיובית, וכך גם בדיקת דם עם בטא 23, 4 ימים לפני איחור בווסת.
    ביום בו הייתי אמורה לקבל מחזור, התחיל דימום חלש, שהתגבר לאורך כל הסופ"ש, עד שכבר היה ברור שזו הפלה טבעית.
    עצובה ומבואסת המשכנו הלאה,
    והנה, ממש נס, נקלטתי בחודש לאחר מכן שוב!
    הפעם חיכיתי לאיחור בווסת כדי לעשות בדיקה ביתית, ובדיקת דם, ובטא יצא 1538 שזה ממש שימח אותי.
    אני היום בשבוע 6 + 4 ימים,
    מדריכת טיולים, כבר 3 שבועות שאני לא בבית, ועוברת ימים מאוד ארוכים, לחץ, עייפות, בחילות, הקאות, כאב ורגישות בשדיים וכאבי ראש.
    עד היום לא היו דימומים בכלל,
    ופתאום היום, אחרי יחסי מין, החל דימום קל מאוד, אבל קיים, דם בהיר כזה (סליחה על התיאורים הגרפיים), בניגוב בעיקר, אבל נשארו סימנים על המיטה וממש נבהלתי. ממש.
    כל כך מפחדת שזה שוב התחלה של משהו לא טוב. ובגלל שעוד לא סיפרתי לאף אחד כמעט, אין לי עם מי להתייעץ.
    אין לי איך ללכת לראות רופא עד שבוע הבא, אני עם קבוצה של 40 בני נוער בקיבוץ בצפון, ולא יכולה לעזוב את הקבוצה.
    מה לעשות?
    כל כך מלחיץ.
    תודה רבה רבה מראש לכן
    נעה
1 תגובות
עמוד 1
  • הי, מזל טוב! בהריונות לעיתים צוואר הרחם רגיש יותר ויתכן דמם קל לאחר יחסי מין. לרוב אין סיבה לדאגה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה