משתגעת.. אשמח לעצתכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות. ביום 7.7.18 מחזור אחרון. אצלי המחזור כמו שעון כל 28 ימים קבוע כבר שנים.
    החודש השתמשתי במקלוני ביוץ מהיום ה-11 למחזור ורק ביום 22.7 המקלון היה חיובי (יום 16 למחזור).
    ביום רביעי האחרון בבוקר קינחתי את המקום והיה דם על הנייר. דם בהיר אבל עדיין דם. בצהריים כשקינחתי שוב ראיתי דם. על התחתונית לא היה בכלל דם. הייתי בטוחה שזה מחזור אבל זה נעלם. באותו ערב ולמחרת היו לי כאבים חזקים בבטן (יותר מהכאבים הרגילים) מעבר לכך לא היו תופעות נוספות..
    לפי החישוב שלי הייתי צריכה לקבל ביום שישי. המחזור לא הגיע. עשיתי בדיקה בייתית יצא שלילי. היום המחזור עדיין לא הגיע. עשיתי בדיקה עם הפיפי הראשון ולאחר 5 דקות הופיע פס כ"כ בהיר שהיה ממש ממש קשה לראות אותו ממש התאמצתי לראותו. אשמח לדעתכן..
1 תגובות
עמוד 1
  • היי אענה לך רק מידע כללי שרחשתי , לאחר שבררתי בהמון תגובות חח
    יכול להיות שזה השתרשות
    וממה שהבנתי פס זה פס :)
    יכול מאוד להיות שזה הריון!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה