מאוד מוטרדת - מחזור לא מגיע גם עם כדורים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות,
    עד לפני קצת פחות משנה לקחתי גלולות במשך 14 שנים (כי הוא לא היה סדיר וגם כאמצעי מניעה). כשהפסקתי, במטרה להכנס להריון, קיבלתי כל 3-4-5 שבועות מחזור. לפני 4 חודשים קיבלתי בפעם אחרונה (ללא הריון). ביקרתי במרפאת פוריות והרופאה אבחנה את השחלות שלי כפוליציסטיות ונתנה לי פרימולוט נור פעמיים ביום למשך חמישה ימים ואמרה שהמחזור אמור להגיע תוך כ3 ימים. עבר מעל שבוע ולא קיבלתי מחזור. הרופאה בחופשה כרגע ואני אמורה ללכת למרפאה מחר כדי להבדק על ידי רופא אחר אולי, אבל האם קרה למישהי כאן? האם מישהי יודעת מה הסיבה שהמחזור לא מגיע גם עם הכדורים האלה? והאם יכול להקלט הריון גם אם לוקחים את הכדורים?
    אני מאוד מוטרדת מהעניין הזה ואשמח לתשובות ותמיכה. תודה לעונות!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה