הריון או שהכל בראש שלי? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי האם ניתן לעשות בדיקת הריון איזה שבועיים לפני מחזור וכמה ימים לפני ביוץ? האם התוצאה תהיה אמינה אם נגיד קיימתי יחסים לפני שבועיים? הרי אומרים שצריך לחכות שבועיים כדי לדעת אם יש הריון או לא?
    אתמול עשיתי שלושה בדיקות הריון ואני בטוחה שזה עדיין מוקדם מדי לגלות אבל הבדיקה הראשונה והשניה היו מאותה חברה וצריך לעשות אותם 2-3 ימים אחרי האיחור במחזור. הראשונה יצאה חיובית עם שני פסים והשניה שלילית והשלישית שצריך לעשות 5-6 ימים לפני האיחור גם יצאה שלילית.
    מלפני כמה ימים יש לי בחילות, כאבי ראש וסחרחורות והיום באמת הרגשתי אותם יותר מלפני כמה ימים היום גם הייתה לי רגישות בריחות וזה עשה לי עוד יותר כאבי ראש..
    האם כל מה שהרגשתי יכולים להיות תסמינים להריון? יש לי הרגשה שזה כן הריון הלוואי!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה