בדיקות הריון חיוביות ומחזור דחוףףף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי.. אז ככה לפני שבועיים היה לי מחזור ולפני שבוע היו לי בחילות קטנות, כאבי ראש, סחרחורות, רגישות לריחות שגרמו לבחילות, עייפות והיה לי יותר פיפי מבדרך כלל.. כשהתחלתי להרגיש את הסימנים האלה הפסקתי באמצע עם הגלולות שלי מליאן, הייתי בתחילת החפיסה הפסקתי אחרי 7 גלולות ראשונות. עשיתי 7 בדיקות הריון 4 מהן יצאו חיוביות וחייבת לציין שהתסמינים שציינתי היו ממש קלים כי אני חושבת שעדיין ממש מוקדם לדעת..
    אבל עכשיו אני חושבת שקיבלתי מחזור ( לא הופיע לי ישר דימום אחרי שהפסקתי באמצע עם הגלולות) המחזור הזה שקיבלתי עכשיו הגיע 5 ימים אחרי שהפסקתי עם הגלולות באמצע, ויש לי גם כאבי בטן כמו של המחזור. אם הייתי ממשיכה עם הגלולות הביוץ היה אמור להיות אתמול וכן הרגשתי את הביוץ.

הכל הסתבך לי כבר!!! גם הגלולות, גם הסימנים וגם הבדיקות הריון ועכשיו מחזור...
    האם יש סיכוי עדיין להריון או לא? אחרי כל הבדיקות שיצאו חיוביות. בכל מקרה יש לי שבוע הבא תור לרופא משפחה כדי שיתן לי הפניה לבדיקת דם..
    זה הגיוני שיש לי 4 בדיקות הריון חיוביות (אולי בגלל שעשיתי אותן מוקדם מידי יוצאו מטעות) ועדיין לקבל מחזור?
1 תגובות
עמוד 1
  • היי,
    לא יודעת מה קורה איתך,
    אך שמעתי על משהי שממש דיממה כמו מחזור ובסוף זה היה הריון והכל היה בסדר...
    לגבי הבדיקות הריון איזה חברה הם?
    עד כמה שידוע לי בד"כ אמור לצאת חיובי רק לאחר איחור.. (מדברת על בדיקות הריון של חברת safe אצלי בכל ההריונות הן הראו תוצאה נכונה...חוץ מפעם אחת שבדקתי מידי מוקדם...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה