הריון כימי ?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני שבועיים עשיתי בדיקת הריון יומיים לפני האיחור במחזור אחרי ניסיונות של 8 חודשים להיקלט ויצאו לי 2 פסים אחד בהיר יותר אבל כמו שכולם אומרים פס זה פס .
    הייתי סקפטית קניתי עוד 3 בדיקות (כי היה חגים ולא היו בדיקות דם וכמובן שלא יכלתי לחכות) ושלושתם יצאו חיוביות . הייתי מאושרת !!!! סיפרתי לאמא והרגשתי את כל התסמינים שמדברים עליהם ובמיוחד גודש בשדיים ולא הייתה מאושרת ממני . אחרי שבוע עשיתי בדיקת בטא ויצא 10.2 אמרו לי שזה כנראה הריון צעיר אבל ישר התחלתי לדאוג .. היום עשיתי שוב בדיקת דם והערך ירד ל5.2 ושעתיים אחרי שקיבלתי את התוצאות התחילו הדימומים והרופא אמר שמדובר בהריון כימי . לא יודעת איך להכיל את האכזבה הזאת ומה עשיתי לא בסדר.. לא בא לי לצאת מהמיטה ומרגישה שאף אחד לא מבין .. רק אומרים לי מזל שלא יצא ילד לא בסדר כאילו זה מנחם... מקווה שאחרי זה יקלט מהר להריון בריא
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה