חושבת שאני בהריון אבל פוחדת להתאכזב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות!
    אז ככה.. לפני שבועיים הייתה לי בטן קשה עם עצירות וגזים למשך שבוע- שבוע וחצי וזה אף פעם לא קורה לי! אחרי יומיים התחילו לי כאבים בפטמות והצבע שלהם הפך לכהה יותר והעטרה גם לכהה יותר ומאז שהתחילו לי הכאבים בפטמות התחילו גם התכווצויות בבטן וזה הלך ופחת כל יום. אבל ביום השני הייתה לי התכווצות ממש ממש חזקה עד כדי כך שחשבתי שאני הולכת לקבל באותו יום התכווצות מהסוג הזה שצריך לשכב מרוב כאבים.
    ויש לי גם הפרשות לבנות צהובות כמעט חודש שלם.

אז עדיין כואבות לי הפטמות ועבר שבוע ועדיין לא קיבלתי בדרך כלל הייתי מקבלת אחרי 3-4 ימים כשהיו לי הכאבים בפטמות.
    לפני חודש וחצי הפסקתי עם הגלולות אבל הבעיה כשהייתי על הגלולות היה לי מחזור ב16.8 כשהייתי בהפסקה של שבוע לאחר 21 יום עם הגלולות, וכשהתחלתי חפיסה חדשה הפסקתי אחרי שבוע וקיבלתי מחזור קטן למשך יומיים ב30.8 עם כאבי בטן והכל כי כשמפסיקים גלולות באמצע מקבלים דימום אבל השאלה שלי האם הדימום הזה שקיבלתי לאחר הפסקת גלולות באמצע חפיסה נחשב למחזור?
    על איזה תאריך להתסמך על מנת לדעת שהמחזור כן מאחר?

והכאבים האלה שפירטתי הם לא של ביוץ בזה אני בטוחה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה