דיס המלצה על דר ראובן אמסטר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רציתי לשתף לגבי התרשמותי מדר' ראובן אמסטר. לאחר שקיבלתי המלצות עליו, הייתי אצלו בשתי פעמים, פעם אחת באופן פרטי ופעם שנייה בבדיקת שקיפות דרך הקופה. היחס שלו מזלזל, מתנשא, עם הערות סקסיסטיות ולא נעימות. מיותר לציין שהיחס שלו כשבאנו דרך הקופה היה עוד יותר קצר ולא סובלני. גם המזכירה שלו במרפאה הייתה אנטיפטית ומתנשאת. בחרתי שלו להמשיך איתו, ואני לא ממליצה לכן ללכת אליו, אם אתן רוצות לצאת בהרגשה נעימה.
5 תגובות
עמוד 1
  • התלוננת? הייתי אצלו השבוע בסקירה דרך הקופה ואני בהלם. הוא פשוט איש דוחה. אשמח לדבר איתך ולהתלונן יחד.
  • הבוקר אישתי הייתה אצלו בבדיקה פולשנית והוא אפילו לא ביקש את הדף שמאשר בחתימה שהיא מבינה לקראת מה היא הולכת.
    אני רוצה לתבוע אותו לדין.

• חיפשתי במיוחד אם יש תלונות עליו, כמו שחשבתי, אני לא היחידה. הייתי אצלו היום באולטראסאונד. בזריזות נונשלנטית ראה לנכון להכניס את הנייר מתחת לגומי מכנסיי - כמובן שהערתי לו.
    לאחר מכן במהלך הבדיקה הניח את זרועו על ירך רגלי - הערתי לו.
    אשמח לחבור לתלונה. אני לא מתכוונת להרפות בנושא זה, תמו הימים האלו. אפשר לפנות אליי פרטי 0542209027
  • חיפשתי במיוחד אם יש תלונות עליו, כמו שחשבתי, אני לא היחידה. הייתי אצלו היום באולטראסאונד. בזריזות נונשלנטית ראה לנכון להכניס את הנייר מתחת לגומי מכנסיי - כמובן שהערתי לו.
    לאחר מכן במהלך הבדיקה הניח את זרועו על ירך רגלי - הערתי לו.
    אשמח לחבור לתלונה. אני לא מתכוונת להרפות בנושא זה, תמו הימים האלו. אפשר לפנות אליי פרטי 0542209027
    אמנם זה היה לפני המון זמן, אבל אני חוויתי אותה חוויה איתו. יצאתי בתחושה נוראית של אי נוחות ולקחת לי כמה רגעים לעכל את הביקור.
    (הגעתי לסקירה שעושים במסגרת קופח כללית) לא ברור לי איך הוא מנהל המרכז בריאות האישה. ואיך עד היום אף אחת לא התלוננה והוא עדיין שם בתפקיד בכיר ואף באיכילוב.
  • אני בהלם מהתגובות! ! הייתי אצלו אתמול והוא היה סופר נחמד הסביר הכל ,פירט לפני הבדיקה ,החתים על טופס וביצע בדיקה פולשנית בצורה הכי עדינה שיש כדי לא להכאיב .
    נראה שהשתנה בעקבות הביקורות כאן....אבל ממש 180 מעלות.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה