איך אפשר להירגע שהכל בסדר? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות, עזרו לי בבקשה כי אני מרגישה שאני משתגעת
    אני נמצאת כרגע בהריון שלישי לאחר 2 הריונות קודמים שהסתיימו במפח נפש אחד גדול ובשתי הפלות, שתיהן בשבוע 9.
    כרגע אני בשבוע 8 פלוס 5, לאחר שביום רביעי האחרון נמצא עובר יפה ומתוק עם דופק תואם בגודל לשבוע. בגלל ההיסטוריה שלי אמרו לי לחזור לבדיקה נוספת בעוד שבועיים לפני שאני קובעת תור לשקיפות.
    בבקשה תנו לי כלים להתמודד עם החרדה הזאת. איך אני שורדת את שבוע 9 שבו התרחשו ההפלות? איך אפשר לדעת שהכל בסדר שם בפנים והעובר ממשיך לחיות, להתפתח ולגדול? האם חוויתן סימנים כאלה או אחרים שגרמו לכן להבין שההריון תקין, או לחילופין לא תקין?
    אציין שבשני ההריונות הקודמים התחילו לי דימומים משבוע 6, והפעם טפו טפו אין שום דימום. אני עם כדור דופסטון לתמיכה.
    סליחה על החפירה אבל אני ממש חייבת אוזן קשבת שתבין אותי.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה