איחור מחזור של 19 ימים בדיקות ביתיות שליליות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם,
    אני בת 28 , הייתי לוקחת גלולות למשך 7 חודשים לפני חודשיים פספסתי כמה פעמים את הגלולות, לפני חודש וחצי היה לי דימום ליום אחד בלבד ובדרך כלל יש לי 4 ימי מחזור , מאז אותו דימום קל ( חישבתי אותו כמחזור) אני באיחור של 19 ימים, הפסקתי את הגלולות שלי לפני 20 ימים , עשיתי 5 בדיקות ביתיות והתשובה היא שלילית .
    מה קורה לגוף שלי???
7 תגובות
עמוד 1
  • היי יקרה,
    לגוף לוקח זמן להתאזן אחרי גלולות. יש נשים שגופו צריך כמה מחזורים עד שהוסת חוזרת להיות סדירה- אז אל תילחצי!
    תאכלי בריא, תשני מסודר ותעשי פעילות גופנית והכל ישוב על מקומו בשלום.
  • תודה רבה על התגובה ,
    עדיין לא קיבלתי,מחר הולכת לעשות בדיקת דם. נראה מה יגידו התוצאות
  • מילי תעדכני... בהצלחה
  • קיבלתי... סוף סוף אחרי 29 ימים קיבלתי , וגם עשיתי בדיקת דם ואני לא בהריון .
    כנראה בגלל שהפסקתי לקחת גלולות הגוף לא ידע איך לאכול את זה .
  • הכל לטובה יקירה.. עכשיו הגוף שלך יתאזן והכל יהיה בסר.. מהיום תספרי 11 יום ותתחילו לנסות..
  • הכל לטובה יקירה.. עכשיו הגוף שלך יתאזן והכל יהיה בסר.. מהיום תספרי 11 יום ותתחילו לנסות..
    אם כמובן אתם רוצים.. אם לא הכל לטובה..
  • תודה רבה :)
    אנחנו מנסים בעזרת השם יבוא מתי שהשם רוצה :) לא לחוצים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה