חוששת מעט.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות אני חדשה פה אז נעים מאוד
    אני אשתף אתכן במה אני עוברת לאחרונה ואולי תהיה פה מישהי שיכולה להאיר לי קצת דרך
    גיליתי שאני בהריון ברוך השם
    תאריך ווסת אחרון 28/12/18 לפי הרפואה אני שבוע 8+3
    בשבוע 7+6 הלכתי לבדיקת us ראשונה לקביעת גיל העובר ושמיעת דופק. רק שהיה שם רק שק + חלבון ללא עובר ובטח שללא דופק
    הרופא הגיב בקרירות שזה לא אמור להיות אבל אולי טעינו בחישוב הביוץ ולחזור בעוד שבוע לבדיקה וודאית יותר ביתיים לעשות 2 בדיקות בטא בהפרש של שלושה ימים כל אחת
    הראשונה יצאה 13195 והשניה לאחר שלושה ימים ירדה ל13036 ( במקום להכפיל את עצמה)
    כמעט עבר שבוע רק שיום לפני הבדיקה הרגשתי דימום קל מאוד הפנו אותי למיון ושם ערכו בדיקה נוספת של בטא ואולסטרסאונד הרופא אמר שרואה שק ורואה גם חלבון ואולי גם קוטב עוברי אבל ללא דופק וזה אולי מתאים לשבוע 6 של ההריון ולא ל8 הבטא יצאה במיון 17800 ( עליה)
    מה הסיכוי להריון תקין במצב שלי? האם מישהי חוותה את אותו מקרה? אני משתגעת ובעלי דואג כל-כך
    עזרכתן בנות...
1 תגובות
עמוד 1
  • יקירה

אמנם נהוג לעשות בדיקת דופק בשבוע 7, 8 (מחושב לפי הווסת האחרונה) לא תמיד יש דופק וממה שאני רואה בשטח, מלא פעמים זה לא אומר כלום.
    החישוב לפי הווסת הוא משוער בלבד ולא תמיד מדויק, שכן ההפריה מתרחשת בביוץ ולא אצל כל אישה הוא ביום ה14 למחזור.

אני ממליצה לך להמתין, בהרבה מקרים שלא נמצא דופק בשבוע 8, כן נמצא בשבוע 9 ואף 10.

בריאות!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה