התינוקת לוחצת ושוכחת לנשום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם
    יש לי בת בת חודשיים שלפני שבוע בלילה עשתה לי ולבעלי טראומה לחיים ?? אנחנו כבר הלכנו לישון ואני שומעת שהיא לא רגועה העריסה, חשבתי לעצמי שבטח נפל לה המוצץ והתלבטתי עם לתת לה להרגע לבד או לקום ולתת לה מוצץ לפני שיתחיל בכי, בסוף קמתי לתת לה את המוצץ והיא לא מוכנה לקחת וממשיכה להשתולל, הרמתי אותה כדי להרגיע ולהרדים ואז אני מרגישה שהנשימה שלה לא רגוע וגם הגוף שלה נוקשה ממש, אני מניחה אותה על הכתף והיא כמו דיקט מרוב נוקשות והנשימה עדין מוזרה מאוד, הערתי את בעלי והדלקנו אור והיא אדומה לא מפסיקה ללחוץ ולא עוצרת לנשום הגוף מתוח והיא לא מצליחה לבכות למרות שהיא מנסה . הפכתי אותה לנמר על העץ וכלום לא עוזר אני מנסה להכניס אצבע לפה לראות אולי היא נחנקת והלסת שלה נעולה.... התקשרנו לאמבולנס ואושפזנו להשגחה במיון ילדים ... שללו אופציה ניורולוגית של אפילפציה ואמרו שכנראה זה ריפלוקס.
    היום היה לנו עד התקף אבל קל יותר ??
    מישהו חווה דבר כזה?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום אליאנה,
    אכן יתכן שזה התקף ריפלוקס חמור למדי.
    אני אישית הייתי עושה בדיקה מקיפה יותר אצל רופא הילדים ובכל מקרה, כדי להקל
    על ריפלוקס - בדרך כלל הרופא ירשום זנטק וזה ממש מעולה - כי גם אם מדובר בריפלוקס, אין סיבה
    שהתינוקת תסבול. כאמור, הכל בעצת רופא הילדים שלך - אבל יש דרכים להקל.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה