קצת סדר בבדיקות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן,

1. הייתי היום בשקיפות עורפית + בדיקת דם (סקר שליש ראשון) - אמרו לי שצריך באותו יום ממש.
    הרופא נתן לי הפנייה נוספת לבדיקת סקירת מערכות מוקדמת + לבדיקת דם (סקר שליש שני) - האם גם אותם צריך לבצע באותו יום? הבדיקות הללו קשורות כמו במקרה של השקיפות?
    כי על האולטרסאונד הרופא רשם לי 15-17 ועל הבדיקת דם 17-18(מציינת שגם בהפניות שנתן לי לשקיפות עורפית ובדיקת דם סקר שליש ראשון רשם לי תאריכים שונים, אבל כשהתקשרתי לקבוע אמרו לי באותו יום או יום יומיים אחרי לכל המאוחר)

2. האם הבדיקת דם הזו (סקר שליש שני) נקראת גם תבחין משולש/חלבון עוברי? או שזו בדיקה אחרת?
1 תגובות
עמוד 1
  • הי,
    למיטב ידיעתי - בתור עובדת בקופת חולים - את השקיפות עורפית והבדיקת דם מומלץ לבצע עד יומיים לאחר הבדיקה...
    הסקירה מוקדמת מבצעים בין השבועות 15-17.
    ובדיקת הדם של סקר שליש שני - מסתבר שזה בדיקת חלבון עוברי - וזה מתאים גם לשבועות שהרופא שלך אמר לך לבצע אותם - בין 17-18
    בסוף יש את הסקירה מאוחרת שמבצעים בין השבועות 20-24....

המון הצלחות...!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה