עזרההה בבקשהה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אחרי בירור בעקבות 2 הפלות (6,8) יצא תקין, הרופאה נתנה לי לשתות דופסטון כדי להעשיר את סביבת הביוץ. בדרך כלל מקבלת מחזור כל 24 ימים. החודש, שבוע לפני הקבלה היו לי כאבים בצד שמאל למטה (שהרגישו כמו כאבי ביוץ) יומיים לפני הוסת (יום 21) התחילו לי הפרשות עם קצת דם ץס למחרת הפרשות חומות וכך זה הלך וחזר במשך 3 ימים. עכשיו ההפרשות רגילות. כביכול אם סופרים שבועות שבוע 3 פלוס 6. לא קיבלתי מחזור (שבדרך כלל מאוד חזק אצלי) אבל גם 2 בדיקות הריון שעשיתי יצאו שליליות. הרופאה אמרה שאם אקבל וסת, להפסיק ואם הבדיקה חיובית להמשיך. אם שניהם לא קרו ולא יודעת מה לעשות.

כן יש לי תסמיני הריון - הייתה לי צרבת 3 ימים ללא סיבה, החזה גדל יש הרגשה של המתחות הרחם ותנודות בין רעב מוגבר לחוסר תאבון ובחילות. קבעתי תור לרופאה אבל מתלבטת אם להפסיק לשתות דופסטון בנתיים או לא.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום וברכה.

לפי התיאור תאריך הביוץ אינו ידוע בוודאות (למשל מעקב זקיקים) ולכן אין ודאות שבדיקת ההריון היא בזמן הנכון ולא מוקדם מדי. לכן מסכים עם הרופאה שיש להמתין לוסת ולא להפסיק טיפול.

אגב, גם דימום אינו שולל הריון וכדאי לבצע בדיקת דם או שתן.

בהצלחה !
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה