לא מובן... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי אני נשואה פלוס שתיים .יש לי שתי שאלות ואודה לך עם תעזור לי .
    1.אני ובעלי מנסים כבר 3 שנים להכנס להריון אך ללא הצלחה .בחודש שעבר ב24/3 הייתה הפלה ספונטנית בשבוע 6(לא היה שק) היו דימומים חזקים שבוע ,דימומים של ההפלה ומחזור ביחד ...
    והחודש עוד לא קיבלתי מחזור אני באיחור שבוע ,אתמול עשיתי בדיקת דם בטא שיצא שלילי כולל שתי בדיקות בתיות שליליות .יש לי כאבים בבתן תחתונה ובצדדים נוראיים והפרשות מרובות לא ניראה שהמחזור באופק
    האם יכול להיות להיות הריון בכל זאת מביוץ מאוחר שלא ניראה בבטא כרגע או שפוט לשחרר .
    2.תוצאות של בדיקות הורמונליות מה התוצאה אומרת?
    בדיקת הורמון אסטרדיול 700 pmol/l.
    פרוגסטרון 47.6nm nmol/l
    אשמח לתשובה .תודה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום וברכה.

לא כתבת מה גילך, אבל 3 שנים זה בודאי מצדיק לפנות למרפאת פוריות.
    נכון שיש לך ילדים, אך אם את רוצה להרות- זה לא משנה כמה כבר יש לך. תצטרכו רק לחשוב עם עצמכם עד איזה היקף של טיפול ללכת.

לגבי בדיקת הבטא, אם לא ידוע מתי הביוץ לא ניתן לסמוך על זה. צריך להיות שבועיים מהביוץ.

הבדיקה שפרטת נלקחה כשבוע לאחר הביוץ.

מקווה שעזרתי.

בהצלחה !
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה