אחרי החזרת עוברים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    את האמת שאני כאן בעיקר בשביל לפרוק כי אני פשוט שבורה ומרוסקת.. תגובות מעודדות תמיד יתקבלו בשמחה.
    אני אחרי הפלה קשה שעברתי וחיכיתי 4 חודשים לנסיון נוסף.
    ביצעתי החזרת שני עוברים יום שלוש יפיפיים ב2/6 ב 12/6 עשיתי בדיקת הריון ביתית כי הרגשתי שזה זה
    ואכן צדקתי היו שני פסים יפים.
    בטא ראשונה 336 בטא שנייה 957 היום צריכה להיות 5+5 .
    הרגשתי שקיבלתי את המתנה המושלמת ליום ההולדת שלי אחרי 3 שנים של נסיונות ויש סיכוי לתאומים..
    היום בבוקר התעוררתי מוקדם מהרגיל והייתי ממש בסטרס של שעה (הכלב שלי כנראה ברח שבעלי השאיר את הדלת פתוחה)
    לקח בערך שעה וחצי של חיפושים עד שהוא נמצא ונרגעתי.
    חמש שעות בערך אחרי בלי הכנה מוקדמת התחיל דימום לא רציני ויחד עם זה התכווצויות כמו של תחילת מחזור..
    נשכבתי על הספה והרמתי רגליים ונחתי בערך חצי שעה. ההתכווצויות המשיכו ויחד עם זה יצא כול הקרינון והעובר.
    התייעצתי עם הפרופסור שלי ונסענו אליו לבדיקה.
    באולטראסאונד כפי שציפיתי לא ראו כלום חוץ מאפשרות של שק הריון ממש ממש קטן בצד ימין.. אבל גם זה בספק.
    הפרופסור שלי אמר שהוא בספק אם זה באמת שק הריון שאבצע בדיקת בטא בראשון והמשיך את התמיכה כרגיל..
    אני כבר הספדתי את ההריון הזה והתרסקתי מבכי כול היום.. לא מפסיקה להאשים את עצמי שזה בגלל הלחץ שהיה לי..
    אני חושבת להפסיק את התמיכה והכול כי גם ככה ייקח לגוף שלי עוד כמה חודשים טובים עד שיחזור לעצמו..
    ההתכווציות נעלמו מיד אחרי ההפלה וגם הדימום.מרגישה חלולה מבפנים כול הסימני הריון נעלמו..לא מרגישה כלום כבר..
    פשוט כבר לא יודעת מה לחשוב או להרגיש..

2 תגובות
עמוד 1
  • אחרי המון נסיונות להיקלט שני ההריונות הסתיימו באותו שבוע ויום..
    האם יש דרך לבדוק מה סיבת ההפלות? אני בת 27 מציינת שהכול תקין אצלי עשינו את כול הבדיקות.. לוקחת את כול הויטמנים ושומרת על תזונה בריאה..
  • זה בד״כ מקרי ואין ממצא גם אם בודקים.
    אחרי 3 הפלות יש בירור שמקובל לבצע.

תמשיכי הלאה ובודאי תצליחי.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה