איבוד דופק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפי תאריך וסת אחרונה אני בשבוע 8+1
    לפני כשבוע וחצי ( בחמישי) הייתי במוקד עקב דימום קל, אולטסאונד יצא תקין וראו עובר עם דופק שבגודל תאם לשבוע 6+1
    אתמול (שבת) הייתי במוקד שוב מסיבות שלא קשורות לבריון ובאולטרסאונד לאמצאו דופק. הגודל תאם לשבוע 5+4 ורצו להבהיל ולהריץ אותי לעשות הפלה. התעקשתי לחכות עוד כמה ימים (מחר יש לי תור לאולטרסונד)

ככל שאני חושבת על זה יותר זה מרגיש לי לא הגיוני, למישהי קרה מקרה דומה שבאולטסאונד אחרי כמה ימים כן ראו דופק? או שסתם דחיתי גזר דין ידוע מראש?
1 תגובות
עמוד 1
  • קודם-כל, אין מה להבהיל ולהריץ להפלה כי גם אם אין דופק - זה לא מקרה חירום.
    כמובן שמחר יתברר לך לפי האולטרסאונד החדש אם יש דופק או לא ומה אומר הרופא.
    אם הביקור במוקד לא היה קשור להריון - מדוע עשו אולטרסאונד? האם הוא בוצע ע"י מומחה גניקולוגי או שזו היתה סקירת בטן רגילה? מאד חשוב שמי שמבצע את הבדיקה יהיה מיומן.
    אני מאחלת לך בשורות טובות - וכן,לפעמים יש טעויות אז בגלל זה כדאי לשמוע עוד חוות-דעת ובוודאי אין מה לרוץ שכן כמו שכתבתי - גם הריון ללא דופק, כמה שזה מצער, זה לא חירום שיש לבצע הפלה מיידית. תמיד יש זמן לבדוק שוב. בהצלחה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה