הסיפור המדהים שלי!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן
    אני אמא לנסיך בן שנה ו3
    מניקה אותו עדיין בהמון אושר ואהבה!!
    בתוך תוכי רציתי הריון נוסף אבל גם נורא פחדתי
    לקחתי גלולות.. באופן ספונטי עשיתי בדיקה ביתית היה פס אחד חלש פס אחד חזק.. התרגשנו התלהבנו ציפינו
    בדיקת דם הראתה שלילי.. רופא נשים אמר אין כלום
    באותו רגע של הבדיקה ביתית שהייתי בטוחה שאני בהריון הפסקתי תגלולות.. וככה זה המשיך אמרתי מה שיהיה יהיה
    חודש לאחר מכן שוב.. פס חלש פס חזק בדיקת דם שלילי.. כבר התחרפנתי אבל הפעם לא התבאסתי
    אחרי שבועיים.. שוב באופן ספונטי עשיתי בדיקה ביתית והפעם 2 פסים חזקים!!! בדיקת דם חיובי!!! יש שק הריון!!!
    חשוב לציין שכל השנה ו3 אין לי מחזור.. בבדיקה השנייה שעשיתי אחרי כמה ימים היה דימום מוזר.. ולפי האולטרסאונד הווסת שלי הייתה בכלל בתאריך אחר שבו לא היה דימום
    אז אני גם מניקה דם לקחתי גלולות וגם בלי מחזור.. ואני בהריון!.
    עדיין מניקה את ההאהבה הכי גדולה שלי ואין מאושרת ממני!
    אז לא להתייאש! השארו אופטימיות ובהצלחה לכולן! ??
1 תגובות
עמוד 1
  • ממה שאני יודעת הנקה בהריון זה דבר לא פשוט בכלל,תזהרי עם זה.
    שיהיה לך המון המון מזל-טוב ותשמרי על עצמך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה