שבוע 8 עם דימום שבוע ,מחכה לבדיקת דופק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הריון 3 ספונטני (לאחר 6 שנים )
    שבוע 8+1 , מדממת משבוע 7 וכאבי בטן תחתונה, התחיל בהדרגה והחמיר , במיון אמרו-״נצפה שק הריון תוך רחמי ובתוכו שק אמניון אך עדיין לא הוגדר הד עוברי״
    בעוד 3 ימים בדיקת רופאה, בנתיים נחה בעיקר ונראה כאילו היום הדימום קצת נחלש. (שהחל הדימום הפסקתי במיידי את הכושר. ) במתח בעיקאר כי עדיין לא ראו דופק , האי וודאות והמתח הורגים אותי ואני מתה מפחד מהבדיקה שמא אתאכזב.
    יש לי גם כאילו תחושה שהחזה הפסיק לכאוב ( כמו בהתחלה) , אשמח לשמוע אם מישהי חוותה משהו דומה... ואיך הסתיים.. בהחלט מוזר מהריונות קודמים שלי.. היו חלקים ללא בעיות כלל(בנים אגב)
    אשמח לתגובתכן , בשורות טובות!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה