מאנצי את כאו.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בוקר טוב
    הד"ר התותח של מכבי ענה על תשובות מאתמול
    גם אני חיכיתי לתשובה ממנו וכמובן הוא לא איכזב
    כרמית
7 תגובות
עמוד 1
  • כן, ראיתי, הוא ענה גם לי!!!
    לצערי התשובה אימתה את מה שחששתי - יש בעיית זרע קלה ובגלל שאני גם פוליציסטית -
    הוא ממליץ להתחיל השבחת זרע...
    מנצ'ון אומר כמובן שהכל שטויות, והזרע שלו "תותח", אבל את יודעת... גברים...
    בעיקר שלי, יש להם קצת "בעיות הבנה" כשמדובר ביכולת הבאת הצאצאים שלהם...

• מותק,
    מצבנו בזרע הרבה יותר גרוע.....
    אבל אנחנו מאכילים אותו דברים בריאים ומאמינים שיהיה בסדר
    אל תתבאסי היום כמעט לכל בעיית זרע יש טיפול
    יש לנו אמונה והיא תנצח..ולא משנה מה הדרך.אנחנו בדרך להפרייה ואני לא מפסיקה לחשוב/לחלום/לנשום ולחיות עם זה.אבל מקווה שהכל יהיה טוב
    מחזיקה אצבעות חזק
    כרמית
  • את צודקת...
    באיזהשהו מקום אפילו קצת הוקל לי, כי יחסית גילינו די מהר מה הבעיה,
    ונוכל ישר להתחיל לטפל... עדיף לדעת מאשר לחיות באי וודאות.
    נחזיק אצבעות חזק אחת לשנייה!
  • בכל מקרה..
    אני לא חיכיתי הרבה זמן וכבר פניתי לרופא נשים מומחה לפריון.
    תבדקי בקופה שלך מי הרופא הזה.תקבעי אליו תור ותגיעו יחד עם כל הבדיקות והוא יחליט מה להמשיך.סביר להניח שהוא ישלח אתכם לעוד בדיקות(דם,פרופיל הורמונלי וכ.. ואולי אפילו לעוד בדיקת זרע כי הזרע מתחדש כל 3 חודשים)
    הרופא נשים שלי בהתחלה רצה שנמשיך לחכות(את יודעת בגלל עלויות של הטיפולים ואלי שהזרע ישתפר),אבל אני אמרתי לו שאנחנו מנסים כבר שנה(למרות שזה לא נכון)
    לכן הוא ישר שלח אותנו לבדיקות.אני כבר ביצעתי את כל בדיקות הדם ואני ובעלי גם עשינו פרופיל הורמונלי והשבוע יש לי אולטראסונד וצילום רחם.אני טיפוס שלא מחכה ותיקתקתי את הכל ומקווה שכבר חודש הבא נתחיל טיפולים.
    אז מקווה שזה עזר ואם את צריכה עוד תשובות מנסיוני הדל אשמח בכייף
    יום טוב..
    כרמית
  • תדעי לך שאני הכי שמחה בעולם (כמובן שמחה זה הכל יחסי)
    שלפחות גילינו ממש במקרה שיש בעייה, אחרת היינו מחכים ומחכים ולפחות עכשיו אחרי 6 חודשי נישואין אנחנו כבר יודעים מה המצב שלנו ומכינים את עצמנו נפשית לקראתו.
    בעלי היקר לי מאוד היה בהתחלה מאוד מבואס וגןם עכשיו קשה לו עם זה אבל אני מנסה לא להתעסק בזה יותר מדי איתו כדי לא לפגוע בו.
    אני בטוחה ומאמינהשיהיה בסדר ובקרוב נהייה אמהות ,בפרט עם כל גל ההריוניות המדבק הזה.
    תתעודדי היום יום שבת ....מחר תתחילי לעשות טלפונים ולהתעכסק בזה והיום תנוחי קצת
    ושיהיו לנו רק בשורות טובות
    כרמית
  • הי כרמית,
    אני כבר עשיתי את כל הבדיקות דם, כי היה ברור שאצלי תהיה בעיה.
    עכשיו נותר באמת רק ללכת לראות איך הבדיקות שלו משפיעות עלינו.
    אצלך אני מבינה הכל בסדר?

מנצ'י

• אני עדיין לא יודעת מה איתי
    הפרופיל ההורמונלי תקין, המחזור שלי סדיר והשבוע נדע אחרי הצילום והאולטראסונד.בגדול אני מקווה שהכל בסדר ואז הרופא יחליט איך להמשיך
    לפחות את אחרי כל הבדיקות אז מה שנותר הוא ללכת לרופא הנשים מומחה הפריון והוא יטפל[
    מחזיקה מלא אצבעות
    כרמית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה