מודאגת מהמצב הכלכלי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות יקרות חג שמח ??
    בעלי ואני ממש רוצים להכנס להריון אך שנינו קצת מודאגים וחוששים מזה.
    מהמון סיבות אבל בעיקר מסיבה כלכלית.
    בעלי תודה לאל מסודר ויש לו עבודה יציבה וטובה אבל אני ממש לא.
    למדתי המון שנים לתואר ותעודה ועבדתי בתור סטודנטית ועכשיו שנה וקצת אחרי אני עדיין לא מוצאת את עצמי ואין לי עבודה מסודרת ויציבה ואני אפילו לא יודעת מה ייקרה בהמשך אם אעבוד ואיך.
    חייבת לציין שבמשך השנים אני תמיד תמיד עבדתי ושילמתי ביטוח לאומי ולא קרה מצב שלא עבדתי ולא שילמתי ביטוח לאומי.
    אני פשוט בחרדות שאני אלד ואשאר ללא ביטוח לאומי מכיוון שאני בין עבודות ואין לי עבודה יציבה ואני נעה בין משרה אחת לשנייה.
    הבנתי שבשביל מענק לידה צריך לעבוד שנה באותו מקום עבודה ולצערי כרגע זה לא המצב.
    מאוד מפחדת שכל הנטל ייפול על בעלי ואשאר בלי מענק.
    מצד שני אנחנו מוכנים נפשית ומאוד רוצים ילד ולא רוצה שהמצב הכלכלי יימנע מאיתנו להקים משפחה, אבל מצד שני נורא מודאגת.
    בבקשה תרגעיו אותי.
2 תגובות
עמוד 1
  • היי מיקה
    יכולה להגיד לך שגם אני הייתי ככה אחריי התואר שלי וכשהחלטנו להביא ילד פשוט מצאתי עבודה שלא קשורה בתחום שלי והתחלתי לעבוד כי צריך..ולפעמים לא תמיד מוצאים עבודה בתחום שלמדת וזה בסדר גם.
    יכולה להגיד שלכל משפחה יש את המחשבות הללו כמו כן גם לי אני גם בהיריון ומצפים לילד ראשון...אני עולה מברית המועצות ואמי עלתה לארץ עם שניי ילדים לבדה ללא שפה והצליחה לכלכל את המשפחה והלחזיק אותה ולא הרגשנו בשום חוסר...אז הכל אפשרי בהחלט ולכל דבר יש פיתרון ...
  • היי יקרה תודה רבה על התגובה!
    האמת שגם ההורים שלי עלו מברית המועצות כשרק נולדתי ובאמת אף פעם אני ואחי לא הרגשנו בחוסר למרות שהם לא ידעו את השפה ועבדו בעבודות פשוטות רק כדי לחיות. עכשיו טפו טפו טפו עובדים בעבודה במקצוע שלהם ומצאו את הדרך.
    אבל את צודקת הדרך לא פשוטה ותמיד אפשר להסתדר ולמצוא עבודה גם לא במקצוע כדי להתקיים, ותודה לאל שבעלי כבר מסודר ככה שכן יש פתרונות לכל דבר.
    מבאס אותי לשמוע שגם את לא מצאת עבודה אחרי התואר באמת לא פשוט ולא קל במיוחד אחרי שכל כך הרבה שנים למדת והשקעת, תחושה לא קלה בכלל.
    הרגעת אותי ממש וממש מזדהה איתך ובעיקר תודה רבה ומאחלת לך הריון קל ומשעמם והמון המון מזל טוב! 3>
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה