מבולבלת חייבת עזרה דחוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ראיתי שהמחזור לא מגיע אחרי איחור של 5 ימים
    בחג עשיתי בדיקת הריון וקבעתי ישר תור לרופא נשים
    לפי מחזור אחרון שבדקו לי ביום שישי האחרון הייתי אמורה להיות שבוע 7
    הגעתי לרופא בשישי לבדיקה רואה שק הריון ורואה את השק חלמון אבל אומר שזה לא מספיק טוב ולפי מה שהוא רואה ולפי הגודל אני שבוע 5 וקצת ביקש שאני אגיע ביום רביעי ( 5 ימים לאחר מכן) בשביל לבדוק מה קורה ואמורים לראות משהו ולשמוע דופק .
    יום רביעי הגיע אחרי הרבה חששות ולחץ מתיישבת לעשות בדיקה רואה שק הריון ואת שק החלמון
    קוטב עוברי קטן ללא דופק
    ואז הוא החליט לשלוח אותי להפסקת הריון כי אין דופק
    לאחר התייעצות עם חברה טובה היא אמרה לי שגם לה זה היה ככה בתחילת ההריון והרופא שלה שלח אותה לעשות בדיקות דם בטא כל שלושה ימים לבדוק שזה עולה ורק בשבוע 8 ראו דופק ואמרו לה שההגיון תקין.
    נכון לכרגע קבעתי תור להפסקת הריון אבל אחרי מה שהיא דיברה איתי אני לא יודעת מה לעשות צריכה עזרה
4 תגובות
עמוד 1
  • לא כל כך מסתדר לי החשבון של שבוע 7, אלא אם כן המתנת הרבה זמן אחרי בדיקת ההריון
    לבדיקת רופא. לפעמים יש טעויות בחישוב ולכן הייתי עושה בדיקת דם לראות מה ערכי הבטא נכון לעכשיו ופועלת לפי זה. גם לא הבנתי מדבריך האם את מעוניינת בהריון או לא. בכל מקרה, תמתיני לקבלת תוצאות בדיקת הבטא כדי להיות בטוחה, כי אם את בשבוע יותר מוקדם - יתכן שלא רואים דופק כי זה מוקדם מדי.
  • לא כל כך מסתדר לי החשבון של שבוע 7, אלא אם כן המתנת הרבה זמן אחרי בדיקת ההריון
    לבדיקת רופא. לפעמים יש טעויות בחישוב ולכן הייתי עושה בדיקת דם לראות מה ערכי הבטא נכון לעכשיו ופועלת לפי זה. גם לא הבנתי מדבריך האם את מעוניינת בהריון או לא. בכל מקרה, תמתיני לקבלת תוצאות בדיקת הבטא כדי להיות בטוחה, כי אם את בשבוע יותר מוקדם - יתכן שלא רואים דופק כי זה מוקדם מדי.
    יום שישי האחרון הייתי אמורה להיות שבוע 7 לפי חישוב של המחזור האחרון, אחרי שהייתי בבדיקה אצל הרופא ביום שישי הוא אמר שזה ניראה לו כמו שבוע 5 וקצת ובגלל ביקש שאגיע שוב ביום רביעי(היום)
    וכמובן שאני מעוניינת בהריון אבל פשוט הוא כלכך הלחיץ אותי שלא ידעתי מה אני עושה
    אז היום עשיתי שוב בדיקת בטא היום הבטא הייתה על 30794
    לעומת לפני 4 ימים שעשיתי היא הייתה על 26317

הבנתי שהבטא צריכה להכפיל את עצמה כל יומיים שלוש זה אומר ש....?
    אשמח לתגובה חזרה
  • אז היום עשיתי שוב בדיקת בטא היום הבטא הייתה על 30794
    לעומת לפני 4 ימים שעשיתי היא הייתה על 26317

הבנתי שהבטא צריכה להכפיל את עצמה כל יומיים שלוש זה אומר ש....?
    אשמח לתגובה חזרה
    לגביי הבטא היא גדלה אבל לא יודעת אם בטווח התקין...
    אצלי ראו דופק רק בשבוע 7 פלוס ..ויש כאלה שראו אצלהם בשבוע 8 אפילו..אני גם עשיתי בדיקה בשבוע 5 פלוס 6 ימים ולא ראו כלום..הרופא אמר לי להגיע שבוע אחריי והגעתי וראו כבר עובר דופק..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה