קימה בלילה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    הבן שלי בן 4.5 חודשים.
    בהנקה מלאה, סרבן בקבוקים ומוצצים מושבע :)
    אתמול הסכים לקחת בקבוק מטרנה בערב, לקראת שילוב והכניסה לגן.
    כרגע בתהליך של הירדמות עצמאית בלילות, עד כה נרדם על הידיים שלי או של בעלי (צהריים או לילה). לעיתים רחוקות יחסית גם בהנקה.
    בצהריים ישן כ50 דקות מחזור שינה אחד, לפעמים קם עייף ומרדימה שוב (על הידיים, עצמאית לא הצלחנו בנתיים.. מנסים :)
    בלילות היה שלב בו היה ישן וקם לקראת 4 בבוקר, הייתי מניקה אותו (לא היה אוכל הרבה) והיה נרדם בהנקה.
    כעת, מתעורר כל בערך שעתיים באי נוחות (לדעתי בטן אבל לא בטוחה),
    תחילה מנסים להרגיע אותו במיטה אבל ללא הצליחה
    מתחיל לבכות...
    מרימים אותו והוא צורח.. מנסים להרגיע על הידיים אבל לא נרגע אלא רק בהנקה
    לרוב ההנקות מאוד קצרות ולא תמיד אוכל אלא יותר כמוצץ לדעתי
    גם כשנרדם עצמאית הלילה אותו הדבר

אשמח לדעת מה אפשר לעשות

תודה רבה :)
1 תגובות
עמוד 1
  • היי גל, מה שלומך?

כל הכבוד על ההחלטה להתחיל להקנות לבנכם יכולת הירדמות עצמאית :)

כרגע ניכר שהילדון מבולבל.. בהתחלה נרדם במיטה, בהמשך על הידיים, בלילה כשמתעורר מנסים ומנסים ולבסוף את מניקה... לא מעט בלאגן.
    ממש חשוב להיות עקביים על מנת שהילד לא יהיה מבולבל, חובר העקביות משאירה את בנך במצב של תהייה ואיך הוא מביע את התהייה שלו? באמצעות בכי...

חשוב לדעת שאני מאמינה בהקניית הרגלי הירדמות עצמאיים החל מגיל 5 חודשים, ייתכן שכרגע הוא גם חווה קושי בשל "משבר גיל 4 חודשים" אז זה קצת מערים קשיים.

מעבר לזה יכול בהחלט להיות שהוא פחות נינוח בגלל התמל שהתחלתם לתת לו... חשוב לדעת שלוקח למערכת העיכול זמן להסתגל לשינוי וזה בהחלט עלול להשפיע על השינה.

בכל מקרה מבחינה התנהגותית יש לא מעט סתירות וחשוב לעשות סדר....

כאשר מתעורר משנת הצהריים את עוזרת לו להמשיך לישון על הידיים, זה יכול להערים קשיים על ההשכבות הבאות ולכן זה לא מומלץ.

כדאי להתחיל לעבוד על הפרדה ברורה בין הנקה לשינה וגם זה צריך להעשות בצורה מדויקת ונכונה.

יש המון המון המון פרמטרים הדורשים התייחסות ואני לא יכולה לענות בצורה ככ מפורטת כאן :)

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה