מקלוני ביוץ- קרה למישהי? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    הפסקתי גלולות וקיבלתי מחזור ב24/10. החל מהיום ה-7 (כלומר מהתאריך ה-30/10) התחלתי לבדוק בעזרת מקלוני ביוץ. בימים 7,8,9,10 היו פסים חלשים שהלכו והתחזקו מעט מיום ליום, כך שביום 10 עדיין הפס היה חלש יחסית לביקורת אבל הכי חזק שהיה מאז שהתחלתי. ביום 11 פתאום הפס נחלש. הסקתי מזה שהפס ביום 10 העיד על עליה של ההורמון לפני הביוץ ולכן קיימנו יחסים ביום 11 בערב.
    מאז עברו 3 ימים ופס נשאר חלש.
    האם זה קרה למישהי שהפס לא היה חזק כמו הביקורת אבל אחכ נחלש ובאמת היה ביוץ? האם יכולה להיות לזה סיבה אחרת?
    תודה.
1 תגובות
עמוד 1
  • היי
    פס חלש בינוני או כמעט כמו הפס החזק נחשב לשלילי! כדי שיהיה חיובי הפסים צריכים להראות בדיוק אותו דבר..
    קרה לי גם ושאלתי את הרופאה שלי וזה מה שהיא אמרה..
    תמשיכי לבדוק ביוץ אפילו עוד כמה ימים.. לי הגיע ביוץ שבוע אחרי שהיה מאור להגיע (כלומר 20 יום לאחר קבלת המחזור)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה