שינה אצל תינוק בן 10 חודשים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי,
    התינוק שלי בן 10 חודשים
    ומזה חודשיים התינוק שלי התחיל להתעורר כל שעה/שעתיים.
    מאז שהיה קטן יותר הוא רגיל ללכת לישון ב18:30 וקם ב05:00.
    ניסיתי להשכיב אותו מאוחר יותר ולהרגיל לקום מאוחר יותר באופן שבו אני לא ניגשת אליו ישר אלה מחכה כל פעם רבע שעה יותר, לא הכי עזר ועדיין המשיך לקום בשעות כאלה ואפילו מוקדם יותר.

מה שקורה בחודשיים האחרונים שאני עושה לו כהרגלו את שיגרת הערב , מקלחת אוכל וב18:30 הוא נירדם.
    הכי הרבה שהוא ישן זה מ18:30 עד 21:00 ומישם קם כל שעה וחצי/ שעתיים ובוכה , או שכדי שיביאו לו מוצץ או כי לא מצליח להירדם לבד.
    יש לציין שהוא יודע לקחת מוצץ לבד וגם להירדם לבד, אך בלילה זה לא עובד, בוכה עד שמרימים אותו ורק אז נירגע כאילו כלום.

ניסיתי כמה וכמה דברים, כמו לשבת לידו וללטף, להרים עד שנירגע ולהחזיר למיטה אבל שום דבר לא באמת עוזר, הוא מתעקש להירדם בידיים בלילה וקם לזה כל כמה שעות.
    הוא אוכל פעם אית בלילה סביבות 23:00 .
    ביום ישן פעמיים, אחרי שעתיים שקם וגם שנת צהריים.

אשמח לייעוץ מימה עלול לנבוע כל היקיצות המרובות הללו.
    תודה מראש.
1 תגובות
עמוד 1
  • היי, מה שלומך?

בגדול אחת הסיבות העיקריות ליקיצות מרובות בלילה היא השכבה בעייפות יתר, אז קודם כל כדאי לבדוק האם ישן מספיק במהלך היום.
    האם נמצא במסגרת או בבית?
    האם ישן שנת בוקר ושנת צהריים?
    כמה שעות בממוצע ישן במהלך היום והאם מצליח לישון שינה אחת של שעה ברציפות במהלך היום?

כיצד נרדם בתחילת הלילה?

ניכר כי הוא מאוד מבולבל... ובסופו של דבר נרדם על הידיים מתוך התעקשות וזה גם יכול לתת הסבר נוסף ליקיצות המרובות... הוא לא יודע להחזיר את עצמו לישון...

יש צורך לעשות סדר, צריך לנטרל את כל גורמי התלות ולבנות לו את היכולת שלו להירדם בכוחות עצמו.

בנוסף חשוב מאוד לציין שגיל 10 חודשם הוא גיל בו התינוק חווה קפיצה התפתחותית קוגניטיבית מאוד גדולה וזה גם תורם ליקיצות מרובות.

האם החל לעשות גם משהו חדש מבחינה התפתחותית?

דנה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה