הריון לאחר הפלה טבעית בשבוע 9 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי.
    עד כה זכיתי לחוות 3 הריונות. הראשון עבר בהצלחה והיום הוא בן 4.
    השני נפל בערך לפני כשנה כשהייתי בשבוע 9 לפי המחשבונים, אך הרופאים בבדיקת הדופק לא מצאו דופק ורק שק שהתאים לשבוע 6. אמרו לי לחזור על הבדיקה שוב בעוד שבוע, אבל בין לבין התחלתי להרגיש כאבי בטן כמו של מחזור והפרשות חומות, ובסוף זה קרה לבד.
    כמעט שנה עברה מאז. והצלחתי להיכנס שוב להריון. עשיתי בדיקת דם ויצא בטא של אלפיים בשבוע 4 קלנדרי. עדין לא נגשתי לאולטראסאונד כי מהנסיון שלי עדיף לחכות וקבעתי לי תור לשבוע 9.
    לפעמים כואבת לי הבטן. דמוי מחזור. זה בא והולך. יש ימים שיותר. יש ימים שבכלל לא ויש ימים שרק קצת.
    אני גם לא עייפה כמו שהייתי נניח בשבוע 4. (עכשיו בתחילת 6). לפעמים אני מרישה את הציצי. לפעמים לא.
    אני חוששת שהעדר תופעות מרמז לי על הפלה כמו קודם.
    אין לי בחילות. גם לא היו לי בהריון הראשון.
    יש לי נטיה לחצקונים. כשנכנסתי להריון הראשון הם הפסיקו. בשני כל יום היה יוצא חצקון. ובנוכחי -נקי.

אני מרגישה שאני נשאבת לעולם הסימנים , שגם ככה קשה לקרוא אותם. עם ההפלה הצלחתי לקרוא אותם רק בדיעבד.
    אני יודעת שאני יכולה לבקש עוד בדיקת דם או להקדים את התור לאולטראסאונד. אבל אני חוששת. כך או כשאני חוששת. לא טריוויאלי בכלל להביא ילדים לעולם.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה