השפעה של PMS על כניסה להריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קרובת משפחה צעירה שלי סובלת הרבה שנים מ-PMS (תסמונת קדם-וסת) ובחצי שנה האחרונה היא מנסה להיכנס להריון ובינתיים בלי הצלחה. היא עוד לא התחילה בדיקות ובירורים, אבל שתינו חושדות שאולי זה קשור לתסמונת הזאת שאולי מפריעה לה להיכנס להריון, כי ידוע שיש הרבה השפעה למצב נפשי על הנושא הזה, מה דעתכן? זה נשמע סביר או ממש לא? ואם כן, מה אפשר לעשות? קראנו פה https://www.betipulnet.co.il/lexicon/%D7%93%D7%99%D7%9B%D7%90%D7%95%D7%9F/ על כל מיני טיפולים לדיכאון בכלל וגם לתסמונת הזאת והם מציעים שם גישות טיפוליות שלוקחות מן הסתם הרבה זמן ויש גם אפשרות של תרופות, שזה נראה לי פחות מתאים לכניסה להריון, אני צודקת לגבי התרופות? אבל הטיפול זה המון זמן והיא רוצה כבר ילד, אז איזה עוד פתרונות יש? נודה מאוד על כל המלצה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה